Има тайни за живота, които никой няма да ви каже. Тя е една от тях. И ако си мислите, че просто някои хора я знаят, но я пазят за себе и и не я споделят - грешите. Тайната на хубавия секс е в това да се научиш да го прежвяваш. Като екстаз. Като емоция. Като аромат и допир. Това е секрет, който осмисля любовта. Трудно е да научиш тази тайна, защото колкото и да ти я казват, не я ли приложиш, все едно никога не си я знаела.

Всъщност това е една от най-ценните дамски хитрини за живота. И понеже е пролет и лятото вече чука на вратата ни, ние с екипа на woman.bg решихме да стартираме един специален проект, посветен на женските тайни. В продължение на 4 седмици ще ви разказваме за някои от най-важните уроци, които всяко момиче трябва да научи. А защо е нужно сама да откриваш правилата, когато някой друг вече ги е преживял и дефинирал?

В рамките на този блог, който озаглавихме "Женски тайни", ще ви разкажем от първо лице къде точно се крие секретът на страхотния секс, защо ако често ходиш с къси панталонки и ефирни рокли ще си патиш от цистит, (добре че са измислили ЦистиРен, че иначе не знам какво щяхме да правим), къде точно се е скрило щастието в нашия забързан живот и кое е това нещо, което всяко момиче трябва да има в чантата си, когато отива на почивка през лятото.

А ако се чудите все пак кои са тайните на хубавия секс, ето някои от тях:

Оставете го да ви обича

Ние работим, изкарваме много пари, самостоятелни сме, имаме мнение, налагаме го, участваме във всички семейни решения.... Ние имаме ли нужда от мъже изобщо или е по-добре да си живеем сами, щом се оправяме така идеално с всичко? Явно да, защото искаме мачото до нас да е силен, да ни подкрепя, да ни вярва и да е винаги зад гърба ни. Е как да се случи това, след като сме иззели неговата функция почти изцяло и даже се справяме по-добре от него. Той коя роля да вземе в двойката? На жената? Или да се опитва с всички сили да бъде по-добър от жена си във всичко. Момичета - най-важната тайна на хубавия секс - оставете мъжа до себе си да се чувства като такъв. Как да бъде като Аполон в леглото, когато се чувства като Уили Танер в живота? Замислете се!

Да, това е страхотно

Научете се да казвате "Да" на любимия си мъж. Баба ми казваше, че никога не бива да вдигам скандал на гаджето си, докато съм ядосана. Трябва първо да изчакам няколко дни да ми минат и ако още смятам, че е редно да му вдигна скандал, да го съсипя от караници. Ако след 3 дни съм забравила за какво съм му била ядосана - значи съм щяла да сгреша, ако организирам бясна караница. Е, да ви кажа - този съвет действа. И нещо друго знам от нея - сърдитият мъж е половин мъж. Навремето не я разбирах, но сега знам - най-хубавият секс правят мъжете, които се чувстват добре, обичани, силни, мъжете, на които сме успели да покажем, че са страхотни. Тогава те се раздават в леглото. И, да - това е една от тайните на любовта.

Не днес, да изчакаме до утре да ми мине

Има някои неща, които всяка жена трябва да направи, за да бъде сигурна, че сексът ще е страхотен. Тайните не се отнасят само до мъжете, нали? На първо място - не допускайте цистита да провали хубавия секс и настроението. Да, вярно е, че той се появява най-често след бурни преживявания в леглото. Какво по-хубаво от това? Но ако говорим за нашето здраве - то не бива да правим компромис. Хубавото е, че на пазара има продукти, които наистина елиминират темата за цистита. Те са съставени изцяло на билкова основа и имат наистина страхотен ефект. Именно такъв е ЦистиРен.

Комбинацията от Американска червена боровинка и Златна пръчица правят ЦистиРен наистина безценен съюзник в борбата с цистита.

Уникалното при комбиниране на Американската червена боровинка и Златна пръчица са двата различни механизма, чрез които синергично се противодейства на бактериите в пикочните пътища – пречат на закрепването им по стените на пикочния мехур и предизвикват тяхното изчистване от уринарния тракт. Това определя комплексния и по-бърз ефект. ЦистиРен е нежна грижа за здрави пикочни пътища.