Осъзнавате ли колко е важно да сте здрав? Избирате ли внимателно храните, които ядете? Предпочитате ли естествени и здравословни съставки?
Не сте сам в това поприще: в наши дни все по-голямо внимание се обръща на общото здраве и благоденствие, спорта и фитнеса и поддържането на здраво тяло.
Закуската е от жизненоважно значение, тъй като така започва денят – със здравословен начин на хранене, помагайки ни по-лесно да поддържаме модела за здравословен начин на живот.

Съществуват доказателства, че хора, които закусват редовно, имат по-балансиран общ хранителен режим, където изборът на храни и хранителни вещества реално може да запълни хранителните потребности на човек.

Освен това тези, които всеки ден закусват, дългосрочно носят по-малък риск да развият здравословни проблеми. Това може да се обясни с вида хранителни вещества, които човек обикновено получава от закуската. В резултат на това хората, които консумират здравословна закуска, имат и повишен прием на витамини и минерали. Всъщност, дневният прием на плодове е по-висок при тези, които консумират закуска; съвсем логично и има по-голяма вероятност те да изпълнят изискването за приема на 5 плода на ден и свързаните с това ползи.

Изберете правилно: закуската с високо съдържание на протеини се смята за по-засищаща от закуската, богата на въглехидрати – защото спомага да се намали обемът храна, приеман като междинна закуска.

Протеиновият шейк с витамини и минерали може да отговори на Вашите потребности.

За да останете хидратиран, опитайте нашата напитка с алое, която спомага да постигнете необходимия дневен прием на вода. Ако имате нужда от доза кофеин, защо не опитате нашата гама чайове със съдържание на orange pekoe – най-висококачествените листа за направата на чай и зелен чай. Чаят на Хербалайф съдържа до 85 мг кофеин в 1 чашка, за да засили Вашата концентрация в началото на деня.