"Трябва да отслабна няколко килограма за лятото" - почти няма жена, която да не си мисли това на прага на топлите месеци. Сезонът на плажа и почивките обаче вече са в разгара си и даже и да не сме се освободили от онези няколко досадни сантиметра около талията, си заслужава да проведем един бърз прочистващ режим, който хем ще ни помогне да изглеждаме по-добре, хем ще ни даде нови сили и енергия за ежедневието ни.
Рядко се замисляме колко е важно всъщност да се грижим за детоксикацията на организма си. И ако всяка година караме автомобила на технически преглед, проверяваме маслата, филтрите и ремъците - то защо да не направим същото и с тялото си?


Специалистите съветват 4 пъти годишно да спазваме детоксикиращ режим, за да освободим организма от натрупаните отрови. По време на лятната отпуска често преяждаме, пием повече алкохол от обичайното и сме с понижено желание за работа. И това е съвсем нормално - затова тялото има нужда от леко прочистване, за да заработи отново на пълни обороти. Как обаче да проведем тази така важна мисия - лятната детоксикация? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат:

Сезонни плодове

В сезона на дините и пъпешите е препоръчително да не закусвате с вафла или кроасан и по възможност да замените междинните похапвания преди и след обяд с плодове. Вечеряйте салата с пресни зеленчуци и забравете за полуфабрикатите.


Повече кислород

Сезонът е идеален за разходки сред природата - не ги пропускайте. Ако имате възможност да се качите и на над 1 700 метра надморска височина ще помогнете на червените кръвни клетки да се регенерират по-бързо.


Заложете на билки за детоксикация

Детоксикацията е процес, който помага на организма да възобнови добрата работа на всички органи. Ето защо пречистването на тялото е толкова важно. То ни помага да предотвратим появата на много болести и да възстановим изгубения енергиен и минерален баланс в организма. За да задействаме тези естествени процеси в тялото, трябва да заложим на натурални продукти - детоксикацията не бива да бъде инвазивна и бърза - тя е процес, по време на който в организма се случва една естествена регенерация. Сред даровете от природата, които помагат на тялото да се пречисти от токсините, са екстрактът от корен на глухарче и този от брезови листа. Именно те влизат в състава на Дио-Ренал Детокс - растителен препарат, който ни помага в битката за по-здрав и пречистен организъм, като оказва благоприятен ефект върху бъбреците и черния дроб. Съчетаването на двата екстракта – от глухарче и бреза - го превръщат в изключително подходящо средство за подпомагане процеса на детоксикация.


Екстрактът от корени на глухарче в Дио-Ренал Детокс е съчетан със стандартизиран екстракт от брезови листа, който елиминира токсините и освобождава организма от натрупаната излишна вода в тъканите.


Мисията лятно прочистване е напълно възможна - заложете на естествените екстракти, променете диетата си и само след 10 дни ще усетите истински прилив на енергия. Не пропускайте идеалното време за летен детокс!


(в материала има продуктово позициониране)