Мащабно проучване показа: Европейците губят сексуалната си мощ

26 юли 2017 | 17:05
видяна 1776
коментари 2
Снимки: Pixabay

Представителите на силния пол в западните държави губят сексуалната си мощ,  показва мащабно проучване.

Броят на сперматозоидите при мъжете на Запад се е понижил с близо 60 процента само за 40 години, сочи изследването, проведено с мъже от над 50 държави в дълъг отрязък от време, обхващащ 40 години от 1971 година до 2011-та.

Може да се твърди, че пестицидите, химикалите, нездравословното хранене, стресът, тютюнопушенето и затлъстяването са пряко свързани с проблема, който, както се оказва, има влияние не само върху плодовитостта на мъжете, но и върху здравето им. Учените са достигнали и до извода, че между намаляването на броя на сперматозоидите и развитието на рак на тестисите може да има връзка.

Интересна подробност е, че проблемът, свързан със семената течност на мъжете, се наблюдава само в западните общества, а не засяга представителите на силния пол в Африка, Азия и Южна Америка.В изследването, включващо повече от 43 000 мъже, се констатира, че концентрацията на сперматозоиди е намаляла от 99 милиона на 1 ml през 1973 г. на 47,1 милиона на 1 ml през 2011 г., което е 52, 4 %. 

Хагай Ливайн, епидемиолог и водещ на изследването от Еврейския университет в Ерусалим, определи резултатите като изключително шокиращи и притеснителни. Освен това други учени коментираха, че проблемът с намаления брой сперматозоиди в комбинация с тенденцията жените в западните общества да раждат все по-късно създава сериозна предпоставка за все по-голяма невъзможност за създаване на поколение.

Коментари

2 Черен "европеец"
  27 юли 2017 | 04:54 отговор
 

Аммммм,че то европейците са известни комплексари с малки НАДАРЕНОСТИ и кръчмарско поведение....Йеееееееее!Аз туй го знам,без да ми го пишете!Белите мъже са не само комплексари и недоразвити мъжленца,който не умеят да ценят истинската красота на една НОРМАЛНА жена,но и арогантни копелета...Но има много голямо значение какво имате предвид ЕВРОПЕЙЦИ-защото МНОГО от европейците всъщност имат НЕ притежават много европейска кръв(те вече са доста по-облагодетелствани в сексуално отношение)!Тоест-те НЕ са бели,амиииииии...Ъъъъъ,така де-от "по-различните"!Ха и ха!

 
1
  26 юли 2017 | 20:00 отговор
 

Колко удобно за арабите! Направо им постиламе килимче! Но така е, като има геноцид срещу Европа и гледат да изпедерастят населението ни или да ни убедят, че е по-добре да си живеем живота в разврат и безсмислие, отколкото да имаме поколение и ни внушават, че това е някаква тежест. Европейците биват оставяни без работни места, всичко се затваря, всичко се произвежда някъде на майната си, само не и тук, но от нас се очаква сами да си създаваме работа, за да имаме пари да съществуваме и да консумираме. Тровят ни с храната, разсейват ни по какви ли не начини, за да не правим деца и за да създадат впечатлението, че животът може да се живее сам за себе си. Вече хората поставят под въпрос имането на деца - не го приемат като нещо нормално и задължително, а като някаква опция.

 

Добави Коментар

Най-четени