Автор
Woman.bg

Коремът ти ще се пръсне? Решение на проблема има!

Новогодишните празници наближават, а това означава, че съвсем скоро ще имаш сериозен сблъсък с различни сладокусни изкушения! И отсега се знае – по традиция ще опиташ да им устоиш, но както обикновено, добрите ти намерения ще се изпарят бързо след като седнеш на масата. Няма как да не прекалиш с хапването, а защо не и с пийването – все пак празничната обстановка го изисква!

По-мазно, повечко месце, изобилие от тестени вкустотийки – сладки, солени, прекрасни! В такъв момент алкохолните напитки са не по-малко изкусителни и примамливи - още малко и ще проговорят – „Вземи ме, вземи ме!”

Само че има един „малък” проблем... – последствията от цялото това разпускане. Кой ще страда най-много от тях? Коремът, разбира се! Извънредните количества храна и алкохол, понякога в комбинация с пътуване и смяна на обстановката разстройват стомашно-чревния тракт и предизвикват смущения, които могат да те измъчват с месеци. Тежест и подуване, запек, прекомерно отделяне на газове, гастрит, киселини... Добрата новина е, че вече има как да се спасиш от този следновогодишен ад! Решението на проблема е в няколко билки, които „прибират” корема и ефикасно предотвратяват храносмилателните смущения!

Всичко, от което се нуждае коремът ти е Гастритикс – натурална билкова формула с уникално въздействие върху храносмилателната система!

Гастритикс съдържа изцяло натурална комбинация екстракти от семена на копър, корен от диоскорея (див ям), корен от джинджифил, кора от елша, цвят от лайка и корен на медицинска ружа - все билки с бързи газогонни, противовъзпалителни и антимикробни ефекти. Тъй като насърчава естественото производство на ензими, тази билкова смес подпомага обработката на храната и значително улеснява работата на стомашно-чревния тракт, когато е свръхнатоварен.

Екстрактът от лайка в състава на Гастритикс заслужава специално внимание – той е стандартизиран до 1,2% апигенин – вещество с отпускащо нервната система действие, което има благоприятни отражения и върху процесите на храносмилане. Апигенинът е едно от най-ефективните естествени средства при синдром на раздразнените черва, разстроен стомах, нервно напрежение, което смущава храносмилането и др.
Как ще ти подейства Гастритикс:

-ще успокои стомашната лигавица, за да бъде тя по-устойчива по отношение на различни агресори;

-ще подпомогне неутрализирането на бактериалните токсини в стомаха и червата;

-ще „отблокира” чревната перисталтика, за да може ежедневно да освобождаваш тялото си от ненужното и да ти бъде леко!

-ще елиминира подуването и усещането за тежест, и значително ще намали образуването на газове в червата, включително след консумация на по-тежки и мазни храни;

-ще се отрази добре на черния дроб и жлъчния мехур, които също имат отношение към храносмилателната дейност;

-това е „твоят” продукт, ако страдаш от синдром на раздразненото дебело черво, болка и напрежение в стомаха, неотложни позиви за тоалетна, редуващи се епизоди на запек и диария;

Разфасовка: 100 капсули. Дозировка: по 2 капсули дневно с храна. Гастритикс е оригинален продукт на Nature’s Way, USA – водещ бранд за производство на хранителни и диетични добавки с 50-годишен опит в индустрията! Oфициален вносител за България: Ревита ЕООД.

Довери се на Гастритикс и ще усетиш разликата веднага!