Автор
Woman.bg

За едно по-лесно ежедневие: Спечели сушилня AEG

Честно да си признаем не можем да повярваме, че до Коледа остава още около месец. Времето тече толкова скоропостижно, че търсим всякакви начини да го спестяваме, когато става въпрос за неща като домакинската работа, за да ни остават повече моменти за уютни и топли вечери заедно със семейството.

И така решихме да ви зарадваме с възможността да си спечелите чудесна сушилня от AEG T8DEE48S. Тя ще се погрижи топлите ви пуловери да изсъхнат възможно най-бързо, за да можете да им се наслаждавате цяла зима. Освен това тя извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура, което запазва качествата им, при това без да удължава времето за сушене. Ниската температура пък гарантира пестене на енергия. Сушилните на AEG са лесни за поддръжка, тъй като само те са снабдени със специалния филтър ÖKOFlow, който е с лесен достъп.

Единственото, което трябва да направите, е да отговорите на един лесен въпрос в края на този материал. Играта продължава от 16-ти ноември 2017 г. до 23:59 часа на 12-ви декември 2017 г., а печелившият участник ще бъде изтеглен на 13-ти декември, 2017 г.

Стискаме палци!