Наближава един от най-хубавите празници, обичан и почитан от всички хора по света и за нас е удоволствие да ви представим една красива и вкусна идея, с която да зарадвате близките си и себе си.

Шоколадовите яйца, създадени от шеф – сладкар Елица Божинова ще ви донесат несравнима естетическа и гастрономическа наслада. Натурален, млечен или бял, това е свят на шоколад, фантазии и глезотии.

Елица Божинова е част от Националния отбор на България по кулинария и член на общото събрание на БАПГ. Работила е в екипа на х-л Хилтън, по-късно поема ръководството над сладкарите на сладкарници "Лъки", а в момента върти собствен бизнес с фирмата си “Дарк енд Милк”. Изключително нейна заслуга са обучението и откриването на различни елитни обекти в страната.

Изпод златните й ръце излизат красиви пеперуди и спирали, маргаритки, рози, патета и зайчета. Използва истински висококачествен шоколад и прецизно подбрани продукти и познава до съвършенство тайната на най-вкусните ръчно сътворени шоколадови и захарни изделия.