Всички се стремим да създадем в дома си атмосфера, която най-точно отговаря и отразява собствената ни индивидуалност.

Интериорът влия силно върху настроението и самочувствието на хората и затова е важно той да създава комфорт, уют, да носи спокойствие и да ни зарежда с положителна енергия.

В последните няколко години съвременният интериор е белязан под знака на изчистените форми, минимализма и използването на максимум три цвята в интериора.

Тази тенденция изглежда почва да прави път на еклектиката и комбинацията на различни стилове и култури, отразяващи глобализацията на днешния свят.

Дава се „зелена светлина“ на безкрайната изобретателност и творческата инциатива.

Представата за перфектната атмосфера у дома зависи от собственика и неговите желания.

Четете още: Луксозна къща на крайбрежието в Малибу

В този изключително цветен и модерен дом в Лос Анджелис се сблъскват различни стилове и похвати, дело на Maxime Jacquet.

Четете още: Вдъхновение за гардероба от истински момичета

Със сигурност ще останете приятно изненадани от неговите оригинални решения, смесване на цветове, графити надписи, материи и нестандартни форми и линии, които правят този апартамент едно истинско творение на изкуството.

Възможностите за импровизация са необятни, важното е крайният резултат, който за някои може да граничи с кича, за други да носи идеалното балансирано равновесие между комфорт и индивидуалност.

Допада ли ви тази смела и ярка смесица от цветове, материали и артистичност?