Автор
Кристина Кирова

Секс за една нощ - няколко абсурдни истории

Сексът за една нощ може да бъде много забавно и страстно преживяване, което да си спомняте с усмивка на лице. Но в живота невинаги всичко се случва, както очакваме и понякога съдбата ни поднася абсурдни ситуации. Днес ще ви споделим няколко случая, за които трудно бихте повярвали, че са реални.

„Той е женен!“

„Запознахме се в бар, между нас се усещаше силно сексуално напрежение и само няколко минути по-късно без много приказки той ми предложи да отидем вкъщи. Сексът беше невероятен и докато се обличахме, му казах, че трябва някой път да го повторим, а той ми отговори:

„О, да! Обаче аз ще те потърся, защото жена ми проверява телефона и мейла ми“, Детелина.

„Ти ли ще ми бъдеш татко вече?“

„Бях на парти и прилично почерпен се запознах с едно хубаво момиче и не след дълго се оказах с нея в спалнята. На следващата сутрин се събудих с махмурлук и закуска в леглото. Всичко беше чудесно, докато 6-годишният й син не влезе изненадващо в стаята. Това съвсем не ме смути толкова, колкото изречението, което последва: „Ти ли ще ми бъдеш татко вече?“, Иван.

„Не можех да си тръгна"

„Всичко беше прекрасно. Запознахме се, легнахме си, невероятен секс, а на следващата сутрин се събудихме и побързах да си тръгна. С усмивка на уста излязох от блока, но в същия момент видях, че са ми сложили скоба на колата...“, Петър.

„Платиха ми“

„Познавах един много привлекателен мъж, с когото една вечер се засякох в бара. Заговорихме се и от дума на дума отидохме у тях. Прекарахме си невероятно, сексът беше удивителен! На следващата сутрин се събудих и него го нямаше. Обърнах поглед към нощното шкафче и там той ми беше оставил 150 лева. Към банкнотите беше закачена и бележка, на която пишеше „Благодаря“, Дарина.

„Изненада в таксито“

„Беше страхотна нощ, правих много страстен секс с красиво момиче, което познавам отдавна. На следващата сутрин станах и си извиках такси, за да се прибера. Шофьорът се оказа бащата на момичето и аз му бях първият клиент за деня“, Мартин.

Четете още: Когато той разбере, че си единствената: 9 мъже разказват