И те са хора, и те си имат своите интимни тайни, подвизи и терзания, и те като всички нас понякога са склонни да ги споделят.

Разровихме се наляво-надясно и попаднахме на някои от най-големите звездни откровения в сферата на любовта.

Анджелина Джоли споделя, че изгубила девствеността си на 14 години – „В момента, в който го поисках много, грабнах един кухненски нож и го порязах. Тай ми го върна!”.



Половинката й Брад Пит пък разкрива и любимото място за любов на семейство Бранджелина – „Тайната каменна пещера зад водопада на басейна ни е перфектното място за секс. Но си имаме и далеч по-удобни места. Например, една стара и луксозна вила в Холивуд, която е на няколко минутки път от дома ни. Носят се слухове, че Джими Хендрикс е прекарвал много време там”.



Каква е тайната, която поддържа един брак жив? Е, според Бионсе всичко се крие в Малката Черна Рокля. Тя обожава палавите любовни игри с разсъбличане, към които задължително добавя и коронния си секси номер– „Мисля, че всяка жена знае такива малки трикчета. А ако не знае, по-добре да научи, защото понякога те са крайно необходими. Аз например, имам няколко наистина секси черни роклички”.



Джъстин Тимбърлейк
пък знае какво със сигурност не трябва да прави, когато се усамоти с жена. Не трябва да пуска музика – „Имам проблем със секса на музика, защото винаги започвам да се заслушвам в разни акорди и се разсейвам”.



Изминаха вече 10 години, откакто Виктория и Дейвид се заедно. И до ден днешен те си играят на непознати. Най-много обичат да ходят на караоке, да се преструват, че току-що са се запознали и да изпеят един дует заедно.



Тайната на Кралицата на бурлеск шоутата - Дита фон Тийз, е в леко садистичните секс игрички. „Малко пляскане и подчинение ще свършат прекрасна работа. Освен това, обичам да ми завързват краката.”