Жените целуват средно 22-ма мъже, имат четири дълготрайни връзки и са оставали с разбито сърце пет пъти, преди да срещнат най-подходящия за тях човек, сочат резултатите от анкетно проучване на сайта за онлайн запознанства meeteez.com.

По пътя към истинската любов жената преминава също така през шест лоши срещи, шест секса за една нощ и четири изневери, преди да открие сродната си душа.

Освен това жената е срещнала поне един партньор онлайн, ходила е на ваканция с трима различни мъже и е имала три връзки от далечно разстояние.

Една пета от жените дори признават, че са имали дете от друг, преди да открият точния човек, а повечето от тях са живели с двама мъже, преди да срещнат мъжа на живота си.



Мъжете се възползват малко повече от ергенските си дни, като целуват средно 23 момичета и са имали 10 секса за една нощ, преди да създадат семейство.

Сърцето им пък е разбивано шест пъти, сочи изследването сред 2000 души. Освен това мъжете е по-вероятно да бъдат изоставени или да станат жертва на изневяра. В него омъжените жените споделят, че всяка десета е изневерявала на мъжа си.

Проучването също така е показало, че 23 на сто от омъжените жени правят любов най-много три пъти в месеца, а 21 на сто се отдават на секса 10 пъти месечно.



На омъжените жени не им е леко, на много от тях им е скучно, за което се потвърждава и от факта, че 70% от запитаните предварително знаят място къде ще се случи следващият секс. Повече от половина даже могат да предвидят в коя част от деня ще се реализира любовната игра. Източник: vesti.bg