Задължителният секс

17 март 2017 | 17:37
видяна 29454
коментари 2
снимки: pinterest.com

Без значение дали говорим за случайно запознанство, последвано от страстни преживявания, или просто романтичен момент с любимия човек, всеки от нас има интимни моменти, които никога няма да забрави.

В секса няма нищо по-хубаво от спонтанността и има няколко преживявания, които със сигурност ще запомните. Някои от тях са свързани със секс на обичайни и необичайни места, други са продиктувани изцяло от магията на моментното привличане. Кои са сексуалните преживявания, които всеки от нас трябва да изпробва поне веднъж в живота си?

Секс по случай рожден ден

Всеки обича да се чувства желан, особено на рождения си ден. Сексът е една от най-хубавите изненади, с които можете да зарадвате половинката си по случай празника. Вечерта ще е още по-разгорещена, ако изпълните някое негово специално желание или ако той изпълни ваше. Секс като за първи път

Когато е с правилния човек и сме подготвени за този момент, първият полов контакт може да бъде едно от най-красивите ни преживявания. След време сексът се превръща просто в необходимост, особено ако с половинката си сте заедно от дълго време и определено липсата на разнообразие се усеща. Ключът към задоволителния интимен живот е правилният подход към акта. До голяма степен първият път е прекрасен заради вълнението, което изпитваме и бавното развитие на действията. Погрижете се за атмосферата в спалнята и обърнете повече внимание на партньора си, отколкото на самия акт. Секс на почивка

Сексът на ново място винаги е вълнуващ. Когато планирате следващата си почивка, задължително инвестирайте в изкусително бельо!Секс на раздяла

Въпреки че е като нож с две остриета, ви съветваме да опитате, особено ако връзката ви приключва по взаимно съгласие и се разделяте с добри чувства. Привличането между двама души е трайно и дори да не са родени един за друг, винаги могат да се отдадат на страстни мигове. 

И когато знаете, че виждате някого може би за последен път, желанието ви за близост се засилва и е хубаво да не се спирате. Животът е твърде кратък, за да бъдем разумни и обрани в решенията си. 

Секс за сдобряване

Преживяване, което несъмнено трябва да опитате поне веднъж. Сексът е едно от най-силните оръжия за сплотяване между двама души, а агресията, която нахлува в душата ни, когато спорим с половинката си, може да се превърне в изпепеляващо удоволствие, стига да пренасочите енергията си в правилната посока. 
 

Коментари

2
  19 март 2017 | 19:55 отговор
 

Няма такова понятие като задължителен секс, защото другите думи за него са "секс по задължение".

 
1
  18 март 2017 | 14:30 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени