Автор
Woman.bg

Задай най-смелия си въпрос към Кобилкина, тя ще ти отговори!

Пролет е, пчеличките жужат, тревичките се раззеленяват и природата се ражда за нов живот. И ако има някой, който е истински специалист по темата за това как да живеем, редно ли е да правим по-често пролетен секс и как точно да се случи той - това е Наталия Кобилкина! Порaзяващата уста, която не се спира пред нито един еротичен термин, е в състояние да ни накара да се изчервим точно за 3 секунди, обяснявайки на жените, че почти всеки семеен скандал може да се реши само с едно действие - "Налапайте му го". Кратко, точно и ясно.

И понеже както казахме, навън е пролет, а темата за секса е все по-актуална, ние решихме да поканим Наталия Кобилкина да отговори на някои от вашите най-пиперливи въпроси. Защото да водиш интервю с нея е просто страхотна емоция. Изпитвали сме я и знаем! Затова ще се радваме да ви подарим малко от усещането да можете лично да попитате Наталия нещо, което ви интересува за секса.

Задайте най-щурия си въпрос и очаквайте нашето специално лайв видео, което можете да следите във фейсбук страницата на woman.bg от тук.

Утре точно в 18.00 ч. Наталия ще се включи, а ние няма да скрием нито един от вашите въпроси към нея. И така, какво ще я попитате? Ама честно!