72% от жените съжаляват за поне един човек, с когото са имали връзка през 20-те си години, а 77% изпитват угризения заради секс за една нощ, показва изследване на сайта glamour.com.

Той провел допитване сред 3600 читателки, за да установи изпитанията и вълненията, през които са преминали жените през 20-те си години - от връзките и секса до финансите и отношението към пиенето. 30% от представителките на нежния пол се срамуват, че са спали с непознат в нетрезво състояние. 54 на сто признали, че са правили секс без презерватив, като 61% или са направили аборт, или имат приятелка, която го е правила по тази причина. 18 на сто от участничките в изследването заявили, че са можели да правят повече секс през 20-те си години, отколкото в действителност са правили. 28% от британките изпитват угризения, че са останали в "удобна" връзка.



По отношение на кариерата 45% заявили, че са намерили мечтаната си работа през 20-те си години, а 44% признават, че е трябвало да решат по-скоро какво им се иска да правят. Над 55% съжаляват, че не са били по-самоуверени на работното си място, а 28 на сто смятат, че е трябвало да говорят открито за увеличение на заплатата или за издигане на по-висок пост.

Колкото до финансите, 61% заявили, че са харчили повече, отколкото печелели, а 38 на сто разчитали на овърдрафт, за да живеят. 16 на сто от британките признали, че са натрупвали до 5000 паунда дълг по кредитната си карта. 46% от дамите признават, че нямат никакви спестявания, а 69 на сто се чувстват подложени на натиск да станат финансово независими.

Източник: БГНЕС