Да завъртите ли един летен флирт по време на предстоящата си отпуска или не? И има ли опасност да се приберете вкъщи с разбито сърце, вместо с хубави спомени? Може би звездите ще ви дадат отговор на тези въпроси.

Овен

Жените от зодия Овен сякаш са създадени за летни флиртове – те са непринудени и отворени за всичко ново, жадни за промяна. Често биват отегчени от продължителните връзки, затова е достатъчно мъжът да им предложи нещо ново, за да му обърнат внимание. Овните не се отличават с постоянство и в ежедневния си живот, така че по време на отпуска се чувстват в свои води и сменят мъжете като носни кърпички. Овните нямат нужда от уроци по флирт. Все пак имаме един съвет и за тях – да бъдат по-придирчиви и да не прекаляват с бройката на ухажорите, за да не се превърне отпуската им в сложна за организиране поредица от срещи.

Телец

Жените от зодия Телец могат да направят какво ли не по време на лятната отпуска, но не и да започнат любовна афера. Според принципните Телци любовта и сексът са двете страни на една и съща монета и ако по време на отпуската е достъпно само първото – тогава няма смисъл да си губят времето. Най-сериозното, на което са способни, е обмяната на реплики с привлекателен непознат и невинен флирт без последвало развитие. Нашият съвет към Телците е да не се поддават на уговорките на по-отраканите си приятелки и да не изневеряват на принципите си. В противен случай може да се върнат вкъщи с вгорчено настроение и разбито сърце.

Близнаци

Близнаците имат склонността непрекъснато да променят правилата на играта, без при това да изневеряват на себе си и убежденията си. “Близначката” може да си падне както по привлекателен барман, така и по интелигентен бизнес-аналитик. И най-интересното е, че най-вероятно ще успее да съблазни и двамата. За Близнаците прелъстяването на мъже е нещо като спорт, който през лятната отпуска ги привлича повече от всякога. Медитацията и релаксацията не са за тази зодия – представителките й предпочитат по време на почивката да усъвършенстват уменията си на флиртаджийки. Ако такова момиче попадне на “недостъпен” мъж, най-вероятно бързо ще се откаже от него, за да намери друг, който веднага ще падне в клопката. Нашият съвет към Близнаците е да следват природата си, но да не забравят за правилата на безопасния секс.

Рак

Представителките на зодия Рак са нежни, романтични и много чувствителни, затова шансът да се приберат от почивката с разбито сърце при тях е много голям. Раците не са склонни да споделят леглото си с някого само за да разнообразят сексуалния си живот. Истинската им сексуалност и еротичност се разкриват само пред човека, когото обичат истински. Раците гледат на другите хора през собствената си призма и очакват от партньорите си също толкова сериозно отношение към новата любовна връзка, колкото сериозно е и тяхното такова. Раците се влюбват за секунди и “до уши”. Още на втория ден, след като са се запознали с новия си кавалер те са сигурни, че: а) той е мъжът на мечтите им; и б) са готови да прекарат остатъка от живота си с него. Подобен подход към любовния живот може да им създаде доста проблеми. Раците често стават лесна плячка за курортните женкари, готови да се възползват от природната им влюбчивост и чувствителност. Нашият съвет към Раците е да не се влюбват по време на отпуската или поне да не си правят никакви планове за бъдещето с евентуалния “мъж на мечтите им”.

Лъв

Царствените лъвици буквално приковават към себе си вниманието на всички мъже, като някои от “жертвите” им са готови дори да рискуват работното си място, само и само за да ги впечатлят. Представителките на зодия Лъв са силни и уверени в това, че са неотразими. Те нямат нищо против да си поиграят играта “покори ме, ако можеш”, но почти никога не я играят до край, с изключение на случаите, когато са дотолкова очаровани от кавалера си, че не могат да му устоят. Обикновено лъвиците са крайно предпазливи и не пилеят чувствата си за първия срещнат. Ако обаче решат, че човекът до тях е Той, единственият и неповторимият – край. Жената-лъв се хвърля с главата напред в новата любовна връзка и понякога излиза от нея обляна в сълзи. Лъвиците знаят само един начин да обичат – всеотдайно и безусловно, затова разочарованията на любовния фронт им причиняват много трайна болка, понякога за цял живот. Нашият съвет за лъвиците е да свалят розовите очила при оглед на новия кавалер, колкото и да е обаятелен той.

Дева

Любимите думи на представителките на тази зодия са “ред” и “организация”. Те предварително са планирали заниманията си за всяка една минута от отпуската си. В понеделник оглеждат забележителностите, във вторник отиват на пазар, в сряда пробват местната кухня… а флиртът за жалост изобщо не присъства в разписанието им. Този подход обаче може и да доведе до добър резултат, тъй като мъжът, готов да се примири с житейските възгледи на Девата и да се бори за любовта й най-вероятно ще е настроен не само решително, но и сериозно към нея. Освен това Девите изобщо не са за оплакване, защото обикновено в секса са далеч по-малко последователни и педантични. Нашият съвет към тях е да се поотпуснат, да зарежат тъжните и тежки философски размисли и да се наслаждават на случващото се “тук и сега”, дори ако не върви точно по план.

Везни

Представителките на зодия Везни обикновено много добре знаят какво правят, когато по време на отпуска флиртуват с всеки срещнат. Колкото и лекомислени да изглеждат, те са наясно, че порнофилмите никога не свършват със сватба на главните герои и че курортната любовна авантюра едва ли ще доведе до нещо сериозно. Това обаче не им пречи да се наслаждават на самия процес – в крайна сметка не са и смятали да “инвестират” каквито и да било сериозни чувства в летните си флиртове. “Нищо лично” – просто двама души, които са се оказали на едно и също място по едно и също време. Любопитно е, че кавалерите им обикновено не са на същото мнение и накрая именно те остават с разбити сърца. Нашият съвет към Девите е да флиртуват колкото си искат, но при това да не дават твърде смели обещания на обожателите си.

Скорпион

Ако в ежедневието си представителките на зодия Скорпион са свикнали да са заобиколени от обожатели, то по време на отпуската това може да се промени. Скорпионите може да се сблъскат с два проблема – това, че обаянието им не може да прескочи езиковата бариера и че почти никой мъжете наоколо не е склонен да води високоинтелектуални разговори по време на годишната си отпуска. Тези проблеми обаче могат лесно да се решат – Скорпионите просто трябва да забравят за думите! Еротичното им излъчване е достатъчно силно и без думи. С този метод едва ли ще намерят мъжа на живота си, но пък лесно ще привлекат някой експерт по страстните целувки.

Стрелец

Представителките на зодия Стрелец през повечето време са в отлично настроение и буквално светят отвътре. Желаещите да се стоплят в лъчите на тази светлина обикновено са много, така че на Стрелците им остава само да направят избора си. Най-често отхвърлят “кандидатурите” на вечно скучаещите мъже и на онези, които мислят преимуществено за секс. Стрелците харесват атлетични мъже, водещи активен начин на живот, способни да превърнат обикновената почивка на море във вълнуващо приключение. Съветваме представителките на тази зодия да бъдат максимално придирчиви – могат да си го позволят при това изобилие от обожатели.

Козирог

Прагматичните Козирози разграничават ясно голямата Любов и леките летни забежки със сексуална насоченост. Може би на някои това им се струва крайно неромантично. Тези момичета обаче рядко се прибират у дома с разбити сърца и никога не преживяват тежки любовни разочарования по половин година. От друга страна мъжете буквално се плашат от категоричното излъчване на Козирога “от теб искам само секс и нищо повече”. Нашият съвет към Козирозите е да прикриват малко истинските си намерения и да не забравят, че дори и на мъжете понякога им се иска просто да си поговорят с противоположния пол.

Водолей

Да бъдат различни и да се открояват в тълпата – това искат Водолеите, както в ежедневния си живот, така и по време на отпуска. Дори на някой да не му хареса поведението им, това не ги вълнува. Те нехаят за мнението на мнозинството и вярват, че ще се намери такъв мъж, който да оцени оригиналността и чара им. Водолеите са “единаци”, обичат да пътуват сами и без компания, да се наслаждават на свободата и независимостта си. Идеален обект за летния им флирт може да стане някой от курортния персонал (няма значение дали е управител или сервитьор) – така любовната авантюра няма да им отнема твърде много време през деня и ще ги ангажира само вечер или сутрин. Съветваме Водолеите да си останат каквито са, само че да се постараят да не шокират твърде силно околните с модните си експерименти.

Риби

Представителките на тази зодия обикновено са твърде срамежливи, за да започнат курортна любовна авантюра. Те по-скоро ще потънат в земята от срам, отколкото да направят първата крачка към непознат мъж, колкото и да е привлекателен той. Перфектният вариант за тях е да заминат на почивка със свои по-общителни приятелки. Сред привлечените от тях мъже със сигурност ще се намери някой, който ще обърне внимание и на плахата Риба. Удоволствието от флирта за Рибите обаче е краткотрайно – те първо се влюбват, но после започват да се измъчват от мрачни мисли за скорошния край на отпуската и любовната авантюра. Съветваме ги да избягват летните флиртове.