Жените са известни с театралността в спалнята, но ново проучване разкри, че всеки трети мъж имитира оргазъм.

До сега цареше мнението, че мъжете са по-честни и директни в отношенията си със срещуположния пол. Това се отнасяше и за секса, докато ново изследване в Ню Йорк не разкри, че 30% от господата също се преструват под завивките.

Освен това, силният пол много по-лесно имитира екстаз, особено когато двойката използва презерватив. В другия случай е малко по-трудно, но не и невъзможно. И все пак в реалността това се случва много по-често, отколкото си мисли мнозинството от жени.

Четете още: Идеалният любовник - пухкав и още нещо

Доктор Моргенталер от Харвард твърди, че някои мъже се чувстват принудени да правят секс, дори когато не са настроени за това и за да задоволят партньорката си също прибягват до театрални умения.

"Докато жените съвсем безцеремонно отказват секс, защото са заети или уморени, за мъжете подобен отказ е меко казано неприемлив. Има схващане, че те винаги са готови за секс, но според публикация в списание "Archives of Sexual Behavior" това не е така. Едно е сигурно – основната причина за прибягването до актьорската игра в спалнята е желанието и на двата пола да не наранят партньора.

Четете още: Секси мъжаги по бански