Всички знаем, че Кама Сутра е най-богатият източник на съвети за секса и щастието, който може да съществува. Но колко от вас наистина са се обърнали към нея, за да почерпят вдъхновение и да зарадват половинката си в леглото? Ние решихме да ви предложим няколко пози, с които да разнообразите секса и да си създадете незабравими преживявания. Съвсем лесни са, не е необходимо да имате гъвкави стави.

1. Лотус

Ако сте в настроение за бавен, нежен но и страстен секс, това е вашето решение. Това е чудесен начин да запазите близостта с партньора, като го прегърнете и не спирате да го гледате в очите. Просто вие и половинката ви трябва да седнете на леглото един срещу друг. След това се настанете удобно в скута му и го прегърнете с ръце и крака.

View post on Instagram
 


2. Охлюв

Знаем, че охлювът не е от най-сексапилните животни, но нека не обръщаме особено внимание на името на позата. Ето как да я изпълните:

View post on Instagram
 


Вие лягате по гръб и вдигате краката си нагоре, а половинката ви идва отгоре и допира колената ви до раменете си.

3. Цепещ бамбук

Вие сте легнали по гръб, половинката ви е отгоре. Трябва да прехвърлите единия си крак върху рамото на партньора, а другият остава в легнало положение. В това време половинката е изправена на колене.

4. Ездачката

View post on Instagram
 


Мъжът е легнал по гръб, а дамата е отгоре. Обърната е с гръб към лицето му и се е подпряла на дланите си.

Четете още: Еджинг – как да удължите оргазма