Понякога дори не се замисляме за цветовете около себе си или защо избираме точно определен нюанс, но е всеизвестно, че това е тясно свързано с вътрешното ни Аз.

Според специалисти в областта любимият цвят има много общо и със сексуалните предпочитания и дори с уменията в леглото.

Ето и едно обобщение какво говори за вас най-предпочитания ви оттенък:

Червено

Неговите фенове, разбира се, са страстни и необуздани. Те могат да се похвалят с много енергия, но и често са силно агресивни в секса.

Влюбват се често и безпаметно, но и са склонни да изстиват към човека отсреща доста бързо.

Черно

Смята се, че това е цветът на нестандартния секс. За тези, които си падат по него, няма табута, ограничения или крайности – всичко в името на екстремното удоволствие.

Често те обичат да играят с партньора и са доста артистични в това, само и само за да избегнат скуката.

Оранжево

Символизира въображение във всяко отношение, включително в интимните отношения.

Хората, харесващи оранжевото, са не само изобретателни, но умеят и много добре да усещат желанията на човека отсреща.

Жълто

Това са всеотдайни хора, които са склонни да приемат безрезервно желанията на партньора си. Обичат експериментите, както и да доставят удоволствие.

Кафяво

Най-чувствените индивиди обикновено харесват именно този цвят. Те понякога са малко мудни, но се наслаждават на секса с всичките си сетива.

Розово

За жените, които предпочитат този цвят, по-важни са флирта, съблазняването и предварителната игра, отколкото самия секс. Те не обичат да се раздават, а по-скоро да получават в секса.

Мъжете от своя страна могат да си организират серия от срещи в една и съща вечер и да пропуснат всички.

Сиво

Тези, които избират сивото, обикновено са плахи, нерешителни и несигурни. Често нямат самочувствие по време на секс, притесняват се от дреболии и се напрягат излишно.

Синьо

Това е нюансът на нежността, а хората, които са му подвластни, са изключително чувствителни. Те не винаги могат да имат интимни отношения без да изпитват силна емоция към партньора си. Ако имат чувства обаче, са истински ураган в спалнята.

Зелено

Любимият цвят на спокойните и търпеливи хора, които обичат да научават нови техники и трикове в секса. Практикуват ги, докато не получат признание, че са най-добрите в тях.

Бяло

То е цветът на хората, които поставят на първо място любовта. Сексът не е задължителен и се определя преди всичко от емоционалната им обвързаност с другия.

Обикновено жените в бяло са капризни и претенциозни към сексуалните умения на партньора си, без да влагат те самите особени усилия.