Автор
Woman.bg

Той я нарече противна и тя отслабна с 90 килограма за ден!

Днес обръщаме поглед към една млада дама, чийто пост в Twitter се превърна в истинска сензация и вдъхнови множество представителки на нежния пол.

Тя се казва Миранда, живее в Уисконсин и в началото на седмицата използва профила си в социалната мрежа, за да сподели с близките си, че се е разделила в приятеля си, след като той я е нарекъл противна.

Русокосата дама обаче го направи по толкова остроумен начин, че съобщението бързо стана популярно и постави началото на нов тренд в Twitter .

Под колаж, включващ снимка на приятеля и такава, на която виждаме само нейното лице, Миранда написа: "След като бях наречена противна миналата вечер, успешно отслабнах с 90 килограма. Това е снимка преди и след трансформацията ми."

За да предотвратим някое недоразумение, бързаме да поясним, че 90-те килограма, с които дамата се е сбогувала, са гаджето. Добре изиграно, Манди!

Поведението вдъхнови редица дами, които не са получавали заслуженото отношение от половинките си, да се сбогуват с тях. Като те също не пропуснаха да направят колаж, запечатал "отслабването им".