Всяка от нас е с вкуса си, това е ясно. Но има някои базови архетипи, които "хващат" всяко женско око и печелят вниманието ни с лекота. Ще изброим само няколко, а вие смело допълвайте в коментарите.

Елегантният

Той винаги е добре облечен, чист, спретнат и с една идея по-официален отколкото се изисква за случая. Носи очевидно скъпи дрехи, които му отиват, съчетава ги правилно цветово, носи верния за себе си разбер (наистина много мъже не го правят...) и знае какви и колко аксесоари да използва. Няма как да не се превърне в моментален магнит за очите ни.

Спортният

Значително по-casual облечен е, но без да смята анцуга за ежедневно облекло. Първото, което виждаме у него, е впечатляващата му фигура - широки рамене и гръб, здрави ръце и динамична походка. Иска ни се да разберем дали е с плочки и дали може да ни държи на ръце и да ни спусне към себе си, както правеше Патрик Суейзи в "Мръсни танци". Размечтахме се...

Чаровният

Знаете тези мъже - не са изключителни красавци, но просто има нещо в тях, нали? Може да е усмивка, поглед, трапчинки, коса или друг детайл, който обаче ни печели моментално и няма как да не искаме да сме в компанията на такъв мъж.

Забавният

Изглежда добре, мил и възпитан е, но все пак не е нещо особено. Когато заговори обаче, всички присъстващи се превиват от смях, а шегите му са колкото иронични, толкова и самоиронични, обаче избягва просташкия хумор. Забавен, усмихнат и усмихващ и нас. Просто няма как да не го харесваме!

Лошото момче

Не, съвсем не е нужно да е ходи по бял потник, да е с обеци, татуировки и мускули и да гледа лошо през цялото време. Няма как обаче да не го познаем и харесаме моментално - той е мачо, има онази сурова красота като на хал Дрого в "Игра на тронове" и изглежда сякаш може да се оправи във всяка ситуация. И при появата му всички тихичко ахваме...

Доброто момче

Има една стара истина - че жените си падаме по лошите момчета, но се женим за добрите. И много често се случва именно така. Добрите момчета са мили, възпитани, неособено авантюристични и атлетични, но някак моментално усещаме, че с такъв човек можем да изградим семейство, а той ще ни е верен съпруг и добър баща на децата ни.

А за вас кои са мъжете, които моментално привличат погледа ви?

Четете още: Десетте най-любими места в интернет