Автор
Woman.bg

Скарлет е най-сексапилната жена на планетата!

Официално: Скарлет Йохансон е най-сексапилната жена на 2013 година. Тежката корона бе поставена на главата на холивудската дива от авторитетното мъжко издание „Esquire“, които всяка година посочват, коя е най-красивата и очарователна мацка на планетата.

Това я прави рекордьорка, тъй като единствено тя е получавала титлата „The sexiest woman alive“ два пъти - в период от седем години помежду. За първи път Esquire посочиха Скарлет за най-секси през не толкова далечната 2006 г.

Четете още: С-с-с-с-секси Скарлет!

Сред актрисите, отличени с титлата „Sexiest woman alive“ са още Мила Кунис, Риана, Минка Кели, Кейт Бекинсейл и др., но русокосата красавица, която наскоро се сгоди, според нас е повече от подходяща за тази титла!

ВИДЕО:

Вижте всички снимки от горещата фотосесия по-долу, която доказва и показва защо именно Скарлет Йохансон е най-горещата жена на земята.

"На 28 съм и съм в кино индустрията, нали? Скоро всички роли, които ще ми предлагат ще са на майки. А след това ще спрат изобщо. Трябва да се боря срещу това с работа в театъра, продуциране, това нещо с Esquire...", шегува се красавицата в интервюто за ноемврийския брой на списанието.

Четете още: В гардероба на: Скарлет Йохансон