Вие четете това, следователно сте мъж, който тайничко се надява любимата му да проявява интерес и към жени, или дама, която изпитва любопитство. И има защо. Днес може би ще ви дадем интересен отговор на въпроса кои са сигналите, подсказващи че усещаме привличане и към жени. Разбира се, най-добре е да попитаме представителки от женси пол, които вече са открили себе си и знаят, че са хомо или бисексуални. Ето какво споделят те:

„Винаги разбирам дали една жена флиртува с мен, дори когато тя го прави неволно. Случва се, когато тя не подозира, че изпраща подобни сигнали и мисли, че не изпитва сексуално привличане към жени“, Сара.

„Това, че една дама се целува с друга и флиртува с нея еднократно, невинаги означава, че е привлечена или че желае хомосексуални отношения. В повечето случаи жените сами разкриват интереса си и го казват на глас след повече опити“, Елза.



„Интернет пространството, както осигурява анонимност, така и може да бъде издайник. Много момичета се регистрират в сайтове за запознанства, където посочват какво търсят – мъже или жени. Това, разбира се, може да говори и просто за желание за експеримент, не е задължително да е откровен интерес към същия пол“, Мира.

„Един от сигналите, с които лесно можете да доловите сексуалната ориентация на жената е начинът, по който говори или не говори за предишните си връзки. Много често дамите, които крият или приемат за ненормално, да бъдеш хомо или бисексуален, избягват подобни теми на разговор“, Натали.

„Винаги можеш да разбереш по погледа на една жена дали тя изпитва интерес към представителки от своя пол, или е напълно хетеросексуална. Жените, които се интересуват единствено от мъже, никога не заглеждат други дами за повече от няколко секунди. Също така за хомосексуалните е характерен и начинът, по който заглеждат другите жени. Стават някак сериозни и отстрани това е много лесно доловимо“, Лили.

Четете още: Влияят ли на теглото ни противозачатъчните