Автор
Woman.bg

Секс за една нощ: Няколко истории от първо лице

Колкото и да сте целомъдрени и с висок морал, рано или късно ще преживеете удоволствието, наречено секс за една нощ.

То е диво, то е мръснишко, то е всичко, за което сте мечтали, поради простата причина, че няма правила и ограничения. Може да загърбите предразсъдъците и да си позволите всички онези изпълнения, които са ви се виждали прекалено вулгарни преди, поради простата причина, че няма от какво да ви е срам, нали няма да видите човека насреща никога повече.

Но това е едната гледна точка. Понякога се случва очакванията да се разминат с реалността и фактът, че изпитвате притеснение, защото не познавате човека на среща, както и това, че и двамата няма как да сте запознати какво се харесва на другия и какво не, оказват влияние. И така от оргазмът се превръща в мираж, а очакваната гореща нощ в пълно разочарование.

Вижте какво ни споделиха няколко дами относно първия си секс за едно нощ, ще ни е интересно да прочетем и вашите истории:

"През първата седмица в университета бях на купон, който ще помня винаги. На него видях най-красивото момиче на света. Никой не я бе заговорил, може би, защото изглеждаше прекалено висока топка. Аз се приближих до нея и след няколко разменени приказки, излязохме да пушим. И главоблъсканицата започна - гей ли е, или просто е дружелюбна. Сложих край на размислите, целувайки я. Тя още не бе допушила цигарата си, когато ме завлече в стаята си. Прекарах цялата вечер между краката й, беше невероятно. На сутринта закусвахме заедно и аз й оставих номера си, тя обеща да ме потърси, но така и не го направи. Буквално месеци наред страдах, тогава бях още на 18 - млада и романтична", Ани, 33 г.

"Точно бях прекратила тригодишна връзка и то с единствения човек, с когото бях спала. Казах си - време е да си поживея. Още първата ми нощ навън като необвързана го срещнах - най-невероятния човек на света. Нямах представа какво да правя и как да се държа, но се чувствах в безопасност с него и помежду ни имаше силна химия. Той беше по-голям и знаеш точно какво да прави и кога", Таня, 29 г.

"Запознахме се на една конференция. Веднага се харесахме и не ми трябваше много, за да го поканя вкъщи. Бях в цикъл, но това не попречи да си прекараме супер", Ася, 23 г.

"Почувствах се ужасно. Бях подведена да си мисля, че ще бъде нещо повече от секс за една вечер. Запознахме се чрез сайт за срещи и може би поради това той е очаквал, че комуникацията ни ще се изчерпва единствено и само до секс. Държанието му обаче ме накара да мисля, че иска връзка с мен, затова и се съгласих да си легна с него на втората среща. Когато после ясно ми показа, че можем да се виждаме само, за да спим заедно, и даже ми звънеше посреднощ, викайки ме у тях, бях съкрушена", Адриана, 27 г.

"Единственият път, когато съм правила секс за една вечер, бе с познат от няколко години. Беше неприятно, имахме различни предпочитания и той искаше неща, които ме караха да се чувствам неудобно. След като му отказах, той не продължи да настоява, но самият факт, че поиска подобни изпълнения от мен, развали настроението ми. Не стигнах до оргазъм, той също", София, 35 г.