Автор
Woman.bg

Секс за една нощ: 5 невероятни женски истории

Едни от най-незабравимите моменти в живота ни са онези, в които сме обменяли страстни ласки с някого, независимо дали сексът е бил просто авантюра за една вечер или е прераснал в красива любов.

Понякога виждаме някого и знаем, че това ще е само флирт. В някои случаи обаче тези преживявания могат да бъдат толкова забавни и дори абсурдни, че да останат в съзнанието ни завинаги и да се превърнат в истории, които да разказваме с усмивка. Днес ще ви споделим точно няколко такива. Най-паметните секс нощи на 5 дами:

Казах му: Трябва да те имам сега!

„Миналата година бях в Ирландия за кратко, където аз и мои приятелки често прекарвахме времето си по местните барове. В една от вечерите много симпатичен мъж не спираше да ме черпи с питиета. Изведнъж нещо ме накара да го пожелая толкова силно, че отидох при него и му казах, че искам да отидем в хотела заедно. Трябваше да го имам, сега, на мига. Получи се забавна история, защото когато стигнахме до стаята му, там бяха някои от приятелите, с които той беше отседнал. Той им обясни, че трябва да излязат, след което влязохме вътре и правихме секс. След като приключихме, той ме изпрати отново до бара при приятелите ми и никога повече не се видяхме“, Елза, 23 г.

Заспах

„Една вечер най-добрата ми приятелка и аз отидохме на бар, където срещнах много симпатично момче. Веднага си паднах по него, той също много ме хареса. Прекарвахме си добре, пиехме, смяхме се. Двамата се споглеждахме през цялото време, не можехме да отделим поглед един от друг. Малко по-късно отидохме заедно на караоке, където също беше много забавно. Искрите между мен и това момче ставаха все по-силни и най-накрая отидохме у тях. Всичко беше чудесно, бяхме заедно в леглото, но когато той започна да ми прави френска любов, аз заради късния час или твърде многото изпити текили, просто заспах. Събудих се чак на сутринта и се чувствах толкова засрамена, че побързах да си тръгна, без дори да поздравя за добро утро или да се сбогувам“, Карина, 24 г.



Той ми открадна кърпата

„Аз и една моя приятелка бяхме пред общежитието и пушехме, когато едно момче от блока дойде при нас и започна да ни досажда. Опитах се да го изгоня, но той беше много настоятелен. След няколко минути вече се забавлявахме, а той се качи с мен в стаята ми. Правихме страхотен секс, прекарвахме си добре. След като приключихме, той влезе в банята и си „услужи“ с любимата ми кърпа. На следващата сутрин се събудих и той вече си беше тръгнал. Бях изумена, защото беше зарязал всичките си вещи при мен, дори и дрехите си. Беше си тръгнал по кърпата ми. По-късно той дойде да си вземе телефона, личната си карта, дрехите и портмонето, но така и не ми върна любимата ми кърпа“, Даниела, 26 г.

Не говорехме един език

„Преди няколко години срещнах страхотен мъж в един бар. Но проблемът е, че той беше чужденец и не говорехме един език. Той дори не знаеше английски, но някак си успяхме да се разберем, че искаме да правим секс. Отидохме в хотелската му стая, пуснахме си музика и правихме секс. Не беше най-хубавият акт в живота ми, защото нямаше как да му обясня какво не ми харесва. Не си казахме нито думичка, беше странно и смешно“, Михаела, 33 г.

Секс вечер в стил „50 нюанса сиво“

„Срещнах много красиво момиче във фитнеса. Тя дойде при мен, заговорихме се и ме покани на среща. Аз приех като уговорката ни беше, че ще отидем на бар, ще пушим трева, а след това ще си вземем гореща вана. Прекарахме си много добре, а между нас прехвърчаха страст и много искри. След ваната отидохме в спалнята, където аз бях меко казано изненадана. Оказа се, че тази жена обожава садомазохистичния секс. Никога не бях правила подобно нещо преди и определено не ми харесваше. Не й го казах, но тя така и не ми се обади повече", Сияна, 30 г.

Четете още: Ако мъжът приема половинката си за по-красива от него, той не изневерява!