Здравейте,

Въпросът ми е относно това, че с мъжа ми искаме да правим анален секс, но ме боли..., а ми е много любопитно чувството. Бихте ли ме посъветвали как да се справим с проблема? Искам да му доставя удоволствие, защото знам, че всеки мъж харесва аналния секс!



Здравейте,

Аналният секс е много специален секс. Такъв секс се получава само с мъже, които като натури са по-доминантни от партньорката си. И, разбира се, когато мъж сигурен в себе си!

Не се заблуждавайте – не всеки мъж харесва аналния секс! Тук по-скоро действа психологическият фетиш –аналният секс кара мъжът да се чувства по-силен, властен, вие ставате „негова”. Освен това, аналният секс е вид табу, забрана, а човек иска да прави забранени неща.

От чисто физиологична гледна точка мъжът получава повече удоволствие от вагиналния секс. Така или иначе, за да правите приятен и за двама ви анален секс е важно да спазите следните правила:

- Първо, направете си анален душ! Развийте горната част на обикновен душ, клекнете и си представете, че сте в тоалетната по голяма нужда. Сложете маркуча на душа плътно до ануса (без да го вкарвате) и пуснете хладка струя вода. В продължение на 2-3 минути стойте така – анусът Ви ще е измит отвътре и ще бъде чист и готов за секс.

- Второ, вземете лубрикант на водна основа.

- Трето, масаж с пръстите. Трябва лесно и без болка да влизат два-три пръста в ануса Ви. Докато те не влизат лесно, не вкарвайте член.

- Четвърто, отпустнете се и, докато той вкарва члена си, лекичко напънете все едно сте по-голяма нужда - така вие ще отворите сфинктера си и той много лесно ще влезе. В момента, в който влиза главичката малко боли, но след това членът навлиза на по-дълбоко и болката отминава. Добре ще е, ако в същото време Вие, или партньорът Ви, стимулирате клитора. Важно е, когато партньорът Ви е вече вътре, да не го изважда до край, а постоянно да бъде вътре по време на самия акт. В противен случай, ако веднъж е влезнал и почти веднага излезнал, вторият път е по-трудно вкарването.

Анусът е много нежен. Аналният секс може да доставя много приятни преживяване на жената. Всичко е въпрос на спазване на простички правила и премахване на предрасъдъците. Аналният оргазъм често се преплита с маточния и дава незабравими усещания.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.