Здравейте,

Искам да Ви попитам как мога да накарам приятеля ми да ме дари с малко ласки там долу…? Не ми е удобно да му кажа, че искам, а не се сещам за подходящ намек…

Здравейте,

По начина, по който сте написали писмото си виждам, че сексуалната комуникация не е Вашата най-силна страна. Добрата новина е, че това много лесно може да се промени.

Най-сигурният начин е да поемете въздух, да отворите уста и да изкажете на глас – „Искам да ме поцелуваш „там долу””, например.

Моля Ви, забравете за НАМЕЦИ. Те не минават при мъжете! Мъжете искат да им се говори ДИРЕКТНО. Той самият няма как да се сети, ако вие не му кажете.

Има един трик за предизвикване на мъжкото желание за френска любов. Понякога мъжете се отказват да правят Кунилингус (терминът за френска любов при жените), защото смятат, че срамните устни не са много чисти.

Разбира се, това е пълна глупост! Вагината е 20 пъти по-чиста от устата и при целувка може да поемат в няколко пъти повече бактерии. Най-чистото място в женското тялото са вагината и срамните устни.

Не всички мъже обаче го знаят и затова е нужно ние жените да прибягваме до трикчета. Кажете му: „Скъпи, искам да ми изкъпеш”. Интересно е, че когато мъжът измие жената със собствените ръце той е напълно убеден, че тогава по нея не са останали неприятни миризми и тя е вече ЧИСТА.

Така че мили дами, търсещи френска любов, смело помолете партньора ви да ви измие сам (нека това бъде част от любовната игра) и ще видите, че той сам ще прояви активност в тази посока.

Но това не променя факта, че трябва да се научите да казвате на глас сексуалните си желания!

Говорете на език, който е максимално подходящ за самата Вас. Има медицински език (клитор, вагина, член), има вулгаризми (всички ги знаем, няма нужда да давам примери), има приказни думи (магическата пещера, вълшебния жезъл) и думи с двоен смисъл (банан, катеричка, малкия и т.н.).

Намерете своя език (желателно е той да отговаря на езика на вашия партньор) и му кажете какво искате. Може да е малко трудно и притеснително първия път, но след това става по-лесно и интересно и за двама ви. Успех!

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.