Сутрин мъжете са по-настроени за секс от жените. Особено удоволствие е за тях страстно да събудят партньорката си. Проучване показва обаче, че повечето от жените не са вдъхновени от подобна идея.

Единственото, което мъжете трябва да направят сутрин е да си вземат душ и да отидат на работа. Докато жените след събуждането си пред очите им се изписва цял списък от задачи, които трябва да свършат - от правенето на закуска, подготвянето на децата за училище, отиването на работа ....

Мъжете, които желаят още повече да намачкат чаршафите трябва да станат по-рано, преди любимата си и да й поднесат закуската и естествено, след като я събуди с целувка.

В такъв случай жената ще има по-малко причини за негодуване и повече време да се отдаде на удоволствието. Жената има нужда от секс, когато емоционално е възбудена.

А когато отвори очите малко време и остава за подобна ситуация, обясняват психолозите. Не е истина, че жените не обичат сутрешния секс. Необходимо им е малко повече време от мъжете за възбуждане, уточняват сексолозите, пише БГНЕС.