Пръстите на мъжете издават размера на достойнството им

12 април 2013 | 16:13
видяна 65639
коментари 29

Съотношението между дължината на палеца и на безименния пръст при мъжете показва какъв е размерът на тяхното достойнство, установиха изследователи от Корейския университет.

След като наскоро беше доказано, че размерът наистина има значение, учените улесниха още повече нежния пол, като им подсказаха как да "пресметнат" големината на това, което ги очаква в леглото и то само с един поглед на ръката на мъжа. Оказва се, че съотношението между два от пръстите на силния пол издава размера на тяхното достойнство. Колкото по-ниско е то, толкова по-голяма гордост крие мъжа в панталоните си, пише БГНЕС.

В изследването участват 144 мъже. Връзката между безимения пръст и палеца била наречена от специалистите "2D:4D". Това съотношение е свързано с половите хормони естроген и тестостерон. По-високите нива на мъжкия полов хормон са свързани с по-ниско съотношение, а по-високо ниво на женския хормон означава по-голямо съотношение между дължината на пръстите.

Още по темата

Коментари

29 н4 на Рибаря окото
  13 май 2015 | 12:08 отговор
 

Също така за меренето да добавя, че според мен точното мерене е без натискане към тялото на линията. Само допряна и отгоре, а не от долу и най - вече без топките :D. Поне аз така меря. Също така ако веднъж сте попаднали на по - надарен, не значи че всеки следващ трябва да е по - голям или равен.Мъжете с размер 18-20+ см са едва 2-3 % от мъжкото население на земята.

 
28 н4 на Рибаря окото
  13 май 2015 | 12:08 отговор
 

Също така за меренето да добавя, че според мен точното мерене е без натискане към тялото на линията. Само допряна и отгоре, а не от долу и най - вече без топките :D. Поне аз така меря. Също така ако веднъж сте попаднали на по - надарен, не значи че всеки следващ трябва да е по - голям или равен.Мъжете с размер 18-20+ см са едва 2-3 % от мъжкото население на земята.

 
27 н4 На рибаря окото
  13 май 2015 | 12:01 отговор
 

Да допълня. Според това изследване до колкото разбирам, ako безименният пръст е по - дълъг от показалецът, това значи, че мъжът има по-силни мъжки хормони и нива на бла бла. И това нещо го доказват, чрез изследване на само 144 мъже и то от страна пълна с "надарени мъже"- Корея.... Четох, че мъжете с по - дълъг безименен били и по - красиви и по -агресивни обаче и тн. Пълни глупости. Жени трябва да разберете, че мъжът не си избира колко да му е голям, както вие не си избирате колко да са ви големи циците. Мъжете лъжат за размера, защото смятат, че вие имате огромни очаквания и не искат да се изложат. Според мен ни би трябвало мъже с ~15 см (15 дължина/13 обиколка) пениси да се чувстват неудобно да кажат на приятелката си колко им е голям. Това е един абсолютно нормален и среден размер за белите раси и по -специално за България. На американците средният размер е 14. Също така на балканите сме с най-висок среден размер на пениса. Все едно жена със "C" чашка да се срамува от големината на гърдите си. Ясно , е че порното вкарва нереални стандарти, но трябва да помислите малко. Мъжете гледаме доста порно, но не очакваме гаджета с D+ размери на гърдите (поне аз). Едни добре оформени "C" размер гърди са перфектни според мен. Но съм имал гадже и с Б и с по ниска номерация в Б и с по - висока. И пак съм намирал гърдите на тези момичета за секси и красиви. Обиди спрямо размера може да доведе мъжът до комплекси, депресия и дори импотентност. Един вид му казвате , че не може да задоволи жена и е безполезен. Аз с размер една идея (1см) по -дълъг от средното за БГ и с 2 см повече обиколка от средното (16/15)и не съм чувал критики. Но това може би се дължи на фактът, че съм си хващал само печени гаджета с наличие на интелект, по любов, а не за една вечер. Чел съм истории на мъже с размер една идея по малко от средното, които са мачкани до депресия от гаджетата си , заради размерът им. Ясно е че иам Size Whores и при мъжете и при жените, но ми се иска да са по - малко тези индивиди. А има и друг момент - ако изискваш надарен партньор и ти трябва да си надарен. Двойните стандарти не ми допадат.

 
26 гошко
  10 април 2015 | 23:08 отговор
 

голям хуй путки не лови

 
25 ohoh
  02 май 2013 | 20:44 отговор
 

"След като наскоро беше доказано, че размерът наистина има значение" пффф и кой точно го е доказал...тия "новини" са мислени в клозета всичките 100%

 
24 Кейн
  02 май 2013 | 20:24 отговор
 

А не е ли по-добре да се измери самият член,ако е толкова важно да го включат в личната карта като антропометрия,както пишат цвета на очите и ръст

 
 
Телма
27 октомври 2017 | 00:07

Добра идея

23 hhl
  01 май 2013 | 23:42 отговор
 

с малка пишка направих 4 деца ,а бройките от младоста ми са към стотина ,много важно(((((

 
22 Shadow
  28 април 2013 | 01:01 отговор
 

20 Лесби Колко глупаво от твоя страна да обединиш всички под едно становище и добре че Алековото произведение е толкова популярно че да имаш и с какво мъжете сега трябва кажем че всички жени пък са как'Сийки ли ? ако изобщо си я чувала тази героиня няма значение така или иначе няма да го направя все пак няма нужда да се боря да спечеля нещо което никога не съм губил

 
21 gggggggg
  16 април 2013 | 22:36 отговор
 

nnnnn

 
20 Лесби
  15 април 2013 | 08:16 отговор
 

Тва е тъпня.Не ме вълнува мъжкото достойнство,дами,ние сме по-добри от косматите байганьовци,с пръсти ще ви довършим,ще се почувствате супер.

 

Добави Коментар

Най-четени