Автор
Кристина Кирова

Подарете му нещо нестандартно за Свети Валентин!

Несъмнено Свети Валентин е празник, на който се замисляме по какъв начин да изразим любовта си към човека, с когото споделяме живота си, а това съвсем не е лека задача.

Въпреки че обичта трябва да бъде изразявана всекидневно с отношение, е хубаво да се постараем и да зарадваме половинката си, а защо не и себе си, с нещо нестандартно. Вижте нашите бързи и нетрадиционни предложения:

1.Скок с бънджи

Ако вашият човек обича тръпката на екстремните преживявания, скокът с бънджи определено ще го впечатли.

2.Портативни говорители

Безжичните колонки са прекрасни, тъй като са леки, удобни, компактни и с качествен звук. Това е чудесен общ подарък, който можете да носите навсякъде със себе си, включително и на екскурзии. Можете да слушате музика, докато пътувате, на пикник сте в планината или пък си правите парти в офиса. Половинката ви ще бъде очарована.

3.Фитнес гривна

Подарък, който по-скоро той би ви направил, но ако любимият ви се занимава с фитнес или някакъв друг спорт, със сигурност ще оцени жеста ви.

4.Ски уикенд или уроци по сърф

Ваканцията, включваща спорт, е прекрасен начин да се сближите още повече с партньора си. В зависимост дали той обича повече зимните, или летните спортове, помислете за място, на което бихте искали да го заведете.



5.Ваучер за картинг

Много симпатичен подарък, който със сигурност ще зарадва половинката ви. Все пак мъжете обичат игрите, включващи коли, още от малки.

6.Курс по готварство

Дори и много от господата да не си признават, всъщност те обичат да готвят. Ще му предложите едно различно преживяване, което със сигурност ще го зарадва.

7.Билет за футболен мач

Какво по-хубаво от жена, която подкрепя футболните пристрастия на половинката си? Разучете кога и къде ще бъде проведен следващият мач на любимия отбор и запазете билети, не се колебайте!