Най-вероятно знаете как да доставите удоволствие на любимия, докато сте между чаршафите, но замисляли ли сте се някога какво не харесва половинката ви в леглото.

Вижте петте неща, които някои жени правят по време на секс, а мъжете ненавиждат:

Мъртва морска звезда на пясък

Повярвайте ни, можете да убиете настроението за секс и на най-разгорещения и разгонен мачо, ако просто лежите върху леглото и не издавате ни вопъл, ни стон, докато господинът се поти върху вас.

Няма представител на силния пол, който да не изпитва искрена ненавист към позата тип "мъртва морска звезда на пясък", както я нарича един колега. Затова и няма мъж, който да си легне с вас втори път, независимо колко сте секси, ако през целия акт сте лежали неподвижно, а от устата ви не е излязъл дори звук.

Липса на инициатива

Мъжете имат нуждата да са харесвани и желани не по-малко от нас жените. Затова и половинката ви няма да се чувства добре, ако всеки път той е инициатора на любовните ласки, а от горе на всичко, след като благоволите да помачкате чаршафите, се държите така все едно му правите услуга, за която трябва да ви бъде благодарен.

Приказки


Въпроси от рода на "Харесваш ли ме? Ама толкова колкото аз теб ли?", "А обичаш ли ме?", особено пък така жизненоважни питания от рода на "Абе, ти просна ли пералнята, както те бях помолила?" са абсолютно и категорично забранени.

Мръсни приказки и изречения от типа "Ти си истински бог в леглото, никога не съм била с толкова добър любовник" са единствените, които се толерират и могат да излизат от устата ви по време на половия акт. Ако заговорите за битовизми или изпаднете в екзистенциални размисли за отношенията ви, рискувате видимото доказателство за желанието на половинката ви да прави секс с вас да спадне... и да не се вдигне отново.

Никой не иска да спи с Монк

Ако веднага след края на половия акт скачате от леглото и се насочвате към банята, за да си вземете душ, или започвате да оправяте чаршафите, знайте, че това е едно от най-дразнещите неща според мъжката половина от човечеството.

И ги разбираме – кой би искал да прави секс с невротичен и маниакален чистофайник като Ейдриън Монк от емблематичния сериал.

"Кога ще свършваш?"

"Защо се приема за нормално мъжът винаги да свършва", гласи един от коментарите под наш материал. И наистина – защо очакваме половинката ни винаги да успее да достигне до финала.

"Понякога не мога да свърша, защото часове преди това съм, но как да обясня, че съм гледал порно през деня или че ако вече сме правили секс веднъж ми е трудно да изпитам втори оргазъм. Не ми се водят подобни разговори и не ми се изпада в такива подробности. Но ако не го направя, тя започва да си въобразява някакви неща, да драматизира и скандалът е неизбежен", гласи остатъкът от коментара.

Истината е, че има много причини, поради които партньорът ви може да не успее да свърши и те далеч не са свързани с това, че не ви харесва, желае или тайно си пада по друга, затова спрете да си вкарвате подобни апокалиптични сценарии в главата.

А въпроси от рода на "Няма ли да свършваш вече?" не помагат. Те създават допълнително напрежение у половинката ви и със сигурност затрудняват достигането до заветното "О", а да не говорим, че създават впечатление, че прекарването не ви харесва и се надявате то по-бързо да приключи.