Автор
Woman.bg

Оргазъм за 1 млн. долара! Или най-скъпата секс играча в света

Едва ли сте попадали някога някъде на подобно средство за самозадоволяване на сексуалните страсти! Става дума за вибратор, инкрустиран със, забележете, две хиляди диаманта, чиято стойност възлиза на ,рекордната сума от 1,3 милиона паунда (1, 731 милиона щатски долара), съобщава "Сън".

Впечатляващият с блясъка си фалос е истинско бижу, което по-скоро бихме поставили като част от декорацията в дома ни, отколкото в чекмедто със секретни секс играчки.


Уникалното творение може да се похвали с диамантено покритие по цялата си дължина, както и със сини и розови скъпоценни камъни, придаващи му още по-голям блясък и финес.

Автор на изкусния шедьовър е австралийският бижутер Колин Бърн. Над „перлата в короната“ на своята колекция той работи повече от 15 години. Той е сигурен, че това изумително съкровище ще подари на своята бъдещата притежателка едно истинско и несравнимо „кралско удоволствие“.

Бърн уверява още, че устройството не крие никаква опасност за неговия собственик. Сапфирите и диамантите са толкова здраво слепени и така обработени, че по никакъв начин да не съществува риск от нараняване.

"Кралският" вибратор вече е в продажба, а броят на заинтригуваните от цял свят не спира да расте. Телефоните звънят на поразия от хора, сериозно заинтересувани от качествата на атрибута. Бижутерът пък от своя страна далеч не е изненадан от гигантския интерес. "Ако хората са готови да платят за луксозни коли, апартаменти и други атрибути на богатството, то със сигурност не могат да си откажат удоволствието да са горди притежатели на такава уникална играчка", смята гордият създател на диамантения член.

Четете още: Запознайте се с Хенри - секс-машината, която рецитира поезия