“69“ се слави като една от най-любимите и предпочитани секс пози в областта на оралната любов. Напоследък обаче една нова позиция е на път да я измести от първенството ѝ. И нейното име е "68".

За разлика от "69", при която двамата партньори си доставят взаимно удоволствие в един и същи момент, "68" дава възможност на единия от тях да се отпусне в обятията на другия и да се отдаде напълно на насладата, без да прави нищо.



Какво представлява позата?

Единият от партньорите ляга по гръб със свити колене, а вторият се разполага върху него, също по гръб, с подпряна върху коленете на първия глава. Легналият отгоре в случая играе ролята на егоиста, а този отдолу – на изследователя, обстойно проучващ ерогенните зони на партньора си.



Позата може да ви изглежда лесна за изпълнение, но определено не е препоръчителна за партньори с по-тежки габарити. От друга страна тя е подходяща за онези двойки, чиито женски половинки могат да се похвалят с финото си телосложение, което да им позволи да се настанят така върху корема на партньора си, че да не му създадат дихателен дискомфорт.

Четете още: Ето коя е секс позата, която всички предпочитат