Автор
Woman.bg

Най-вълнуващите начини да кажем „Обичам те“

Един от възловите моменти във всяка връзка е онзи, в който изпитваме нуждата да изречем онези две вълшебни думи на половинката си.

Съществуват много други начин да покажем на любимия си човек, че държим на него, освен стандартното „Обичам те“. Разбира се, казвайки това изречение също е достатъчно вълнуващо, но има и други оригинални начини, по които някои двойки изразяват любовта си. Днес ще ви споделим 10 от тях:

1.Целувка в точен час

Например в часа на първата ви среща, на първата ви целувка или часа, в който сте се оженили. В любовта един от най-силните моменти е символиката и понякога можете да разтопите човека до себе си, просто с една целувка в час, който означава нещо за вас.

2.С картичка направена от вас

Вместо да изричате „Обичам те“, можете просто да го напишете в картичка, изрисувана от вас. Едва ли може да направите нещо по-мило за половинката си от ръчно изработен от вас подарък. Може да я сложите върху възглавницата на партньора ви, за да го изненадате преди сън.



3.В най-неочаквания момент

Понякога чувствата и емоциите ни връхлитат, когато най-малко подозираме и ако те са позитивни и биха зарадвали човека до нас, е добре да им се доверим и да ги изразим свободно. Това прави отношенията ни още по-истински и непринудени.

4.Приготвянето на конкретно ястие

Кой не обича храната? Ако наистина искате да покажете на човека до себе си колко много го обичате, просто му пригответе любимото ястие.

5.С малък подарък

Или не чак толкова малък. Не чакайте повод, за да зарадвате половинката си, особено ако знаете от какво има нужда в момента. Този жест на внимание и грижа може да разтупти сърцето на любимия ви човек.

6.С тайно съобщение

Сложете листче с надпис „Обичам те“ или с друго мило съобщение, където половинката ви най-малко очаква. Например на кутията за обяд, на хладилника, под възглавницата или в колата. Или ако го/я изпращате на командировка или друго пътуване, може да скриете бележката в багажа.

7.Изненада със СПА вечер

Ако организирате отпускаща вечер вкъщи, включваща романтична атмосфера и масаж, то бъдете сигурни, че това ще бъде жест, който партньорът ви дълго време ще помни. Прекрасен момент, в който да изречете онези две думички.



8.Когато той измие чиниите

Бъдете сигурни, че ви обича и много държи на вас. Когато единият направи нещо, което по принцип сте се разбрали да бъде задължение на другия, то определено това е признак на силна любов.

9.С песен или плейлист

И отново става дума за символиката. Всяка двойка има своя песен, която може да каже много повече от хиляди думи, включително и „Обичам те“.



Четете още: Отношенията с партньора ви според позата, в която спите