Автор
Филип Данауи

Най-куриозните инциденти по време на секс

Инцидентите по време на секс не се изчерпват само с това на партньора ви да не му стане, да се окаже с прекалено малък размер или просто сексът да не е това, което сте очаквали. Има къде, къде по-тежки случаи, които стигат чак до спешните отделения. Причини всякакви: изгаряния по гениталите, разкъсвания, счупени пениси, нестандартни предмети в ректума... Нека разберем по-подробно за достойнствата на интимността на пациентите от американски лекари, завеждащи спешните отделения в болници.

Внимавайте с пикантният сос преди секс

Определено трябва да внимавате какво ядете преди сексуални подвизи. Затова ще се съгласите, след като разберете за този доста неприятен инцидент, за който ни разказва д-р Габе Уилсън от Югоизточен Тексас: "Мъж похапвал сякаш като за последно пикантен сос, малко преди да се отдаде на интимни ласки с партньорката си. В момента, в който почнал да й прави кунилингус, предизвикал такава реакция с остатъците от соса по езика му, че причинил леки изгаряния по гениталиите на жената...". А можеше да си измие зъбите, преди да се отдаде на любовни ласки!

Бейзболна топка като секс атрибут

Хирургът от Ню Йорк Джошуа Д. Зукерман е откривал какви ли не предмети, настанени в ректума на пациентите си. "Имаше един случай, в който трябваше да отстраним розова бейзболна топка. Друг път се наложи да вадим картоф със значителен размер", коментира той. Зукерман съветва ако партньорите искат да експериментират в секса, то нека да внимават и за предпочитане да използват секс играчки, предназначени за анални удоволствия.

Внимавайте с близалките!

Млада семейна двойка празнувала първата си вечер без тяхното новородено. Мъжът обаче прекалил със сладкишите и най-вече с популярните американски близалки Rock Candy. Той толкова се увлякъл в близането им, че при "срещата" с вагината на съпругата си, така я възпалил, че й предизвикал страхотен сърбеж, подуване и парене. За този интересен случай ни разказа д-р Дейвид Майърс от Newport Beach, California.

От битов инцидент да си счупиш члена?!

Уличен работник решил да отиде на проститутка, но освен кеф получил и доста сериозен дискомфорт... Жрицата на любовта взела, че му счупила пениса (представете си за какъв бурен секс е ставало дума!). Та пострадалия отишъл в болницата, но понеже с него била и жена му, не посмял да разкрие причината за нараняването на члена си. Разказал, че счупването се случило, докато извършвал работните си задължения - без да иска настъпил кабел и го ударило ток, от което паднал на земята. Така се ударил, че направо "потрошил" атрибута си... Разбира се, на тази версия (евентуално) е моглa да повярва само съпругата му. "Помолихме жена му да излезе и пред нас човекът си призна цялата истина", спомня си доктор Робърт Хартман, специалист по урология в Lake Forest, Illinois.

Първокурсник с оток на пениса

Първокурсник постъпил в болница с доста сериозен оток на пениса. "Наистина беше адски подут... направо ядосано изглеждащ член!", спомня си Робърт Хартман. Според описанието му пенисът на момчето имал и доста сериозни драскотини по кожата и главичката. А каква била причината за случилото се? След много разпитвания, студентът си признал, че с негова състудентка се позабавлявали. Тя обаче имала шини на зъбите, с които докато му правела фелацио, сериозно наранила мъжкото му достойнство. На всичкото отгоре го инфектирала заради остатъци от храна, които били останали по шините й. След лечение с антибиотик нещата се оправили.

Сватбената халка на пениса

Очевидно някои хора биха използвали сватбената си халка и за такива цели. 60-годишен пациент на уролога Робърт Хартман цъфнал в кабинета му с венчалния пръстен на пениса си. Мъжът страдал от еректилна дисфункция и решил да предизвика ерекция по този нелеп начин. Той обаче така я поставил, че след това нямало как да се отстрани. Не само от него самия, но и от лекари, златари и прочее специалисти. "След като я поставил, пенисът му така се беше подул, че направо беше попаднал в капан. Направо мъжкото му достойнство беше на границата да некротира. Използвахме какви ли не методи, за да премахнем тази халка, но нищо не помагаше", спомня си за този ужасяващ случай медикът. Най-напред се опитали да отстранят халката с ножица, но тя се оказала от титан и това нямало как да помогне. След това извикали бижутер, но и той не успял да реши проблема. Най-накрая стигнали до резултат с инструмент за полиране на диаманти. Проблемът обаче бил, че от това търкане пръстенът щял да се нажежи и това да доведе до още проблеми. Затова една от сестрите трябвало да полива пениса на пациента с вода, за да не се вдигне висока температура. "Изглежда от търканетопръстенът започнал да свети в оранжево, досущ като пръстена от "Властелинът на пръстените", само че върху пениса", разказва още Хартман за този необичаен случай.