Ако трябва да сме честни, щом въпросът опре до секс, всеки е склонен да вярва, че е най-добър в леглото.

Астролозите обаче са на друго мнение. Според тях огромно влияние върху сексуалността оказва зодията. Просто има хора, които не са създадени за бурни креватни игри и такива, на които това им идва отвътре. Ето и кои са зодиите, които са истински първенци в любовта:


Лъвът - роден, за да обича

Опитате ли веднъж от любовта с лъв, ще си я спомняте цял живот. Страстни, властни и непокорни, лъвовете са истинска експлозия в леглото.

Като цяло те са много колоритни личности, които могат да ви забавляват с историите си цели часове. Вярно е, че обичат да са центъра на вниманието, но определено има причина всички да ги слушат в захлас, щом започнат да разказват някой виц.

Не на последно място - емоционалният лъв може да ви накара да стигнете до нови висоти в секса - мисъл, която не може да ви остави ден, след като опитате от любовните му умения.


Ракът - една целувка и е твой

Ракът е толкова чувствителен и емоционален, че е в състояние да накара даже най-невлюбчивия човек на света да го обожава. И в това няма нищо случайно - голямото сърце на рака е създадено, за да обича. (Е, и да страда понякога, но това си е част от любовта, нали?)

Ракът е изключително организиран, внимателен и нежен любовник. Жените от тази зодия пък са в състояние да те събудят със закуска в леглото и после сами да предложат разкрепостен сутрешен секс.

Мъжете раци са истински изобретателни в любовта - те ще стартират свалката с огромен букет рози, ще заведат любимата си на вечеря, ще й подарят чифт луксозно бельо и чак тогава ще пристъпят към действие. Изобщо, сексът с рак е едно цялостно изживяване, по време на което няма да останете гладни :)

Рибите, които вярват, че те са измислили секса

Сексът с риба е преживяване, за което може да се напише филмов сценарий. Изобретателни, много страстни и същевременно точно на тънката граница между егоизма и насладата, любовниците риби са мечта за всяка жена.

И понеже рибите са съвсем накрая на зодиакалния кръг, те събират в себе си едни от най-положителните черти на всички 12 знака. Може би и затова често любовникът риби има склонност към театъра, музиката, рисуването...

Талантливите риби обаче са нещо повече от богове в сека. Те изживяват емоцията на любовта по неповторим начин, затова да си с риба под завивките е наистина за завиждане.