Напоследък обръщаме повече внимание на момичета, които са решили да надраснат годините си и от тях започват твърде рано да осъществяват полови контакти. Ето защо днес решихме да посветим време и на онези, които са отложили първия си път с няколко години. Колкото и невероятно да звучи на света все още се намират момичета, минали 20-те, които не са станали жени. Защо избраха да бъдат девствени по-дълго време и какво е чувството да си „непокътната“ в свят, в който сексът дебне отвсякъде?

„Искам да остана девствена до сватбата“

„Винаги съм имала големи очаквания и представи за човека, който трябва да бъде до мен. А мисълта за секса с различни хора никога не ме е привличала. За мен половият акт е част единствено от зрелия съюз между двама души. Честно казано, когато бях по-малка съм се чудела дали нещо в мен не е наред и дали не пропускам важни моменти от живота, но сега осъзнавам, че няма нищо нередно в това да си девствен, дори на 26 г. Не съжалявам за избора си и нямам търпение да го направя с бъдещия ми съпруг. Предстои да се оженим през есента“, Кейт, 26 г.

„Не искам да бъда наранена“

„От малка наблюдавам как родителите ми бавно, но сигурно спират да се обичат, а после загубих няколко важни за мен приятелства. Не казвам, че не искам да бъда влюбена в някого или да ме обичат, но ме е страх да допускам хората твърде близо до себе си. Не смятам да бъда девствена завинаги, но не бързам да правя секс. Когато му дойде времето ще се случи“, Фиона, 22 г.

„Искам първият ми път да има смисъл“

„Понякога се притеснявам, че пропускам шанса си да бъда щастлива и че никога няма да срещна подходящия човек. Но за момента съм спокойна, защото сексът и любовта не са сред приоритетите ми сега“, Алис, 26 г.

View post on Instagram
 


„Никога не съм била достатъчно привлечена от някого“

„Чувствам се прекрасно в кожата си и правя всичко, което поискам. Нямам нужда от секс сега, а и никога не съм била достатъчно привлечена от някой мъж или жена, за да го направя. Имам приятели, но не мога да си ги представя в тази светлина. Ако намеря някого, с когото да започна връзка и отношенията ни продължат по-дълго време, ще правим секс. Винаги съм била срамежлива, което също се е отразявало на личния ми живот“, Тереза, 29 г.

Четете още: Гей двойки вече ще осиновяват деца в Гърция