Мъжката гледна точка за оралната любов

25 март 2015 | 15:04
видяна 80888
коментари 10

Интересно от Men.bg - мъжката гледа точка за оралната любов. ЗА! или Против!, разберете сега:

***

"Каквото и да говорим, оралната любов може да спасява животи! Тя е нещо различно, егоистично и доминиращо, следователно сте длъжни да го прилагате при всеки удобен момент.

Обикновено в подобни дебати установяваме, че има привърженици на този вид любовна игра, както и сериозно дистанцирани антихристи, които заобикалят венерическия хълм, лишавайки партньорката си от нещо, което е гледала в почти всеки розов филм.

ЗА! Красиво е

За разлика от нас, жените разполагат с далеч по-красив полов орган, който не прилича на стар растафар, проскубано пиле или сбръчкано срамежливо насекомо. Перверзниците никога не са играли честно и изненадват с тънката бразилска лентичка, татус на пеперудка, пиърсинг или гладка самолетна писта. Подозираме, че природата има сериозно чувство за хумор, след като цял живот се опитваме да се върнем обратно там, откъдето някога сме започнали своя живот. Истинският джентълмен (бил и вегетарианец) никога не отказва!

ПРОТИВ! Търсенето на клитора

Женският полов орган, както и всичко друго свързано с женската природа, остава мистерия. Понякога наистина можете да се изгубите, да летите на сляпо и да атакувате далеч от целта, причинявайки само дискомфорт и затвърждавайки най-големия й кошмар - никога не сте били почитатели на френския език! Ако само я гъделичкате, препоръчваме да потърсите правилната литература или да включите гласовата навигация, която веднага би Ви насочила към целта!

ЗА! Оргазмотресение

Учените залагат на вагиналния оргазъм като един от най-силните, но ние все още оставаме резервирани по този казус. Опитният полиглот познава силата на двете женски бедра, които силно притискат ушите и женски ръце, които се опитват да го откъснат от целта, докато тялото й се тресе в екстаз. Вагиналният оргазъм може да бъде на първо място, но без оралният ще се радва ако присъства в топ 5.

ПРОТИВ! Понякога е изморително

На никой не му е приятно да стои в леглото с изкривен врат, въртейки език като малък кокер шпаньол. Това нестандартно забавление изисква различен терен и дори малко креативност. Сложете я на дивана с крака на масата, качете я на кухненския плот и осигурете максимален комфорт и за двамата. Не забравяйте, че езикът Ви не трябва да бъде като високооборотно бутало на Ferrari! С него трябва да влезете в ролята на художник и да следвате плавните извивки. Понякога ще бъдете бърз, а понякога и по-бавен - възстановката на млад бояджия пред ограда не се препоръчва.

ЗА! По всяко време

Добре, не е точно по всяко време, защото има няколко дена в месеца, когато сте виновен за сътворението на света и препоръчваме да се предпазвате от ритник в топките, защото за Вас няма код "Червено". Способни сте да се върнете обратно в играта, когато тампоните се включат във второто полувреме и имате шансове за омилостивяването на разгневената богиня. Напомняме на всички, че този биологичен процес няма нищо общо със сцената от "Сиянието", асансьорните врати и тоновете кръв, които се изливат!

ПРОТИВ! Сушито с косъм

Споменахме, че нямаме нищо против интимната прическа, но трудно бихме слезли няколко етажа надолу, за да се запознаем с малкия къдравелко и племенникът на Боб Марли. Интимната прическа е като всяка друга прическа - прави се с вкус и внимание към детайлите. Винаги искаме да открием нещо красиво, изтънчено и предизвикателно, което няма нищо общо с децата на Чубака! Свалянето на дамското бельо е като отварянето на подарък - очакваме да се сбъднат всички мечти!

ЗА! Употребата на играчки

В 21-ви век е задължително да сте посещавали поне веднъж секс шоп, без да се смеете на гигантските полови органи, които смело могат да задоволят разгонен женски хипопотам. Не е необходимо да сте запознати с нюансите на сивото, Кама Сутра и останалите сексуални интерпретации, за да говорите за един от най-естествените човешки процеси. Добрият любовник трябва да бъде готов за експерименти, без да се чувства заплашен от гуменият член, вибриращите пръстени, яйца и дори телефони. Добрият оратор си помага с набор от пособия.

ПРОТИВ! Не винаги е правилното време

Винаги сме готови, когато избраната е вкарала малко въображение във вечерното меню - минала е през банята, използвала е своите парфюми, кремове и всички други подобрители, за да получите най-приятното и желано изживяване. Някои хора биха платили за подобен експирианс и напълно ги оправдаваме, ала всяка монета има и две страни! Мераците се изпаряват с откриването и прибирането на нощната танцуваща с вълци самодива, която е изгубила своя първоначален блясък. Можем да пренебрегваме някои физиологични процеси, но не и този. Всеки любовен акт има своя специален ритуал за подготовка! "

Още по темата

Коментари

10 Мао
  02 април 2015 | 21:39 отговор
 

Освен минетчии друго неможете и да бъдете.

 
9
  27 март 2015 | 20:56 отговор
 

ХА ХАА :) тва с ВЕНЕРИЧЕСКИЯ ХЪЛМ МЕ РАЗСМЯ ОТ СЪРЦЕ :)

 
8 asd
  26 март 2015 | 09:25 отговор
 

Според мен "Всяка катеричка трябва да има рунтава опашка!"

 
7
  26 март 2015 | 07:36 отговор
 

няма нужда от учене, която жена иска френска, тя си казва, загатва за това, но не мислете е всяка желае такива ласки, поне половината от жените предпочитат да минат без тях...

 
6 6
  26 март 2015 | 06:30 отговор
 

То на какво друго да го научите тоя народ?!Учихте го на педерастия учихте го не възприе,Сега почнахте на простотия

 
5
  25 март 2015 | 23:25 отговор
 

Венерически хълм ?!?

 
4 ЛИЗАЧА
  25 март 2015 | 21:53 отговор
 

Искам да отбележа,че без орална любов на жената трудно можеш да и покажеш пътя към финалната права,тоест да свърши.С едно добре извършено Фелацио,възбудата настъпва моментално и без забавяне.Така ,че мъже дори и да ви е гнус лижете жените с които сте,така ще сте сигурни,че сте направили поне едно добро на жената с която сте.Мъжете трябва да знаят,че на първо място трябва да доставят удоволствие на жената и след това да помислят за собственото си задоволяване,за да бъдат помнени дълго време

 
3 Маж
  25 март 2015 | 20:49 отговор
 

Много тъпа статия.... Оралният секс е нещо абсолютно нормално. Много животни го практикуват. Някои хора просто си придават важности или пък са имали ментални травни там изнасилвания и тн. (както и лоша хигиена). Но лично мое мнение, е че ако един човек очаква да получава орални ласки, трябва и той да се раздава. Двойните стандарти са най - висша простащина. Аз лично като джентълмен винаги предлагам и започвам пръв.

 
2 Маж
  25 март 2015 | 20:49 отговор
 

Много тъпа статия.... Оралният секс е нещо абсолютно нормално. Много животни го практикуват. Някои хора просто си придават важности или пък са имали ментални травни там изнасилвания и тн. (както и лоша хигиена). Но лично мое мнение, е че ако един човек очаква да получава орални ласки, трябва и той да се раздава. Двойните стандарти са най - висша простащина. Аз лично като джентълмен винаги предлагам и започвам пръв.

 
1 xxx
  25 март 2015 | 16:38 отговор
 

ужас

 

Добави Коментар

Най-четени