Автор
Woman.bg

Мъжете се нуждаят от деликатност със секс играчките

Много представители на силния пол са твърде консервативни в интимния живот. Какво трябва да се направи, за да бъде разкрепостен любимият и да приеме сексуалните експерименти?

Повечето мъже имат лошо развита фантазия. Някои се опитват да въплътят в леглото моменти от порнофилмите и толкова. Когато слабият пол заговори, че може да пробват игри или да си купят няколко интимни играчки, мъжът веднага се напряга и тежко въздъхва. С поведението си той показва, че това не му харесва.

Четете още: Жените на руските олигарси

Проблемът обаче е в консерватизма. Не може да се каже, че синият пол го е срам да си надене някакъв предмет играчка, която отгоре на всичко вибрира. На него просто психологически не му е комфортно.

Ако се каже нещо повече, мъжът възприема това така, сякаш е неспособен повече да достави удоволствие на "половинката си". Именно затова се отхвърлят всякакви вибриращи и силиконови устройства.

Четете още: Приложение улеснява изневерите

Следователно, ако дамата е решила да разнообрази и разчупи интимните отношения, включително и със секс играчки, като начало е добре да си избере такава играчка и след това вече да пристъпи към подготовката на партньора й за използването на уреда.