Мъжете, които са изчезващ вид

14 март 2017 | 15:35
видяна 13757
коментари 3
снимки: pinterest.com

Неотдавна колегите от Men United бяха писали кои според тях са жените на изчезване. Ние отвръщаме на удара. Разсъждаваме на тема кои са мъжете, които почти липсват в забързаното ни ежедневие.

Кавалерът
Кога за последно мъж ви отвори врата, направи ви път, помогна ви да облечете палтото си? Не беше скоро, нали? А това е лошо. И нямаме предвид господата, които правят всички изброени горе жестове, че и още, но показно и изкуствено, а истинските кавалери, които явно са добре възпитани от майките си.

Авантюристът
Това е мъжът, който ще ви каже, че самолетът излита след няколко часа и трябва задължително да идете с него в Африка. След това ще скачате с парашут, а за финал - един бърз рафтинг. Преувеличаваме наистина, но ето такива мъже трябва да има повече - истински, спонтанни, вълнуващи.

Романтичният
Представете си мъж, който не подарява една червена роза само на рождения ви ден. Точно така - ще ви изведе на романтична вечеря или дори сам ще сготви, ще ви глези и ще прави жестове за вас. А ако е човек на изкуството, задължително ще ви посвети свое произведение.Категоричният

Мъжете не трябва да са слабите, неуверените и колебаещите се. Те трябва да са силната единица в една връзка и да отстояват мненията и решенията си. Няма да се лъжем, наистина категоричните и силни мъже са ужасно привлекателни.

Семейният

Семеен с вас разбира се, макар бракът съвсем да не е задължителен. Тези мъже не са задължително домошари, но се усещат като семейни типове и са наистина загрижени за жената и дома си, след това се появяват домашни любимци и деца... И се оказва, че тези спокойни и стабилни господа са също сред магнитите за нас, жените.Кои други "породи" мъже вече са изчезнали според вас?

автор: Благовеста Дамянова

Коментари

3 1
  16 март 2017 | 02:36 отговор
 

То така като гледам според теб всички мъже са изчезнали май...

 
2 Галантна мутра-бизнесмен
  15 март 2017 | 09:30 отговор
 

Как така ще са изчезващ вид? Срещаме ги всеки ден. Нискочели, с бръснати глави, огромни мускули, бухалка в багажника на мерцедеса и ..... красива "дама" до тях, оценяваща всичките им положителни качества. Разбира се, в горе описаното единствено дамата, скъпата кола и демонстрираният висок стандарт са константа. На външен вид кавалерът може да е в различни разновидности, но отвътре е кух като главата на въпросната дама.

 
1 Без значение
  14 март 2017 | 17:11 отговор
 

Според мен въпросът е по-скоро къде отидоха жените, които ценят въпросните неща? Търсенето определя пазара, колкото и грубо да звучи... Ако се вгледате как библиотеките и културните мероприятия са празни или поне не дотам посещавани, но фитнесите и чалготеките са пълни. Ще ви стане ясно, че интереса клати феса.. Повърхностни хора правят повърхностни неща. Още по-лошото е, че ако някой прави гореизброените неща, то те или не се ценят, или го смятат за загубеняк. Поздрави!

 

Добави Коментар

Най-четени