Джъстин Тимбърлейк успя да направи невероятна солова кариера след като напусна групата 'N Sync.

Напоследък той се изявява и като актьор, след като взе участие в хитовите ленти „Alpha Dog”, „Социална мрежа”, „По приятелски”, „Палавата класна” и др.

Не по малко известен е и личния живот на Джъстин. В неговите обятия удобно са се настанявали звезди като Фърги, Бритни Спиърс, Алиса Милано, Камерън Диаз и Джесика Бийл.

Нека заедно проучим къде е пускал любовните си мрежи Джъстин.

Джъстин и Фърги



Наистина е трудно за вярване, но първата звездна дама в обятията на Джъстин не е Бритни Спиърс, а Фърги. 23-годишната Фърги и 16-годишният Джъстин се запознават през 1996 г., когато никому неизвестната група 'N Sync подгрявала също не особено популярната банда Wild Orchid, в която пеела Фърги. Романсът между двамата не продължил дълго, още повече че в свое интервю певицата споделя, че никога не е взимала на сериозно Джъстин. Освен това дори я било срам да се показва с него на публични места, заради разликата във възрастта им.

Джъстин и Бритни



Всички, които бяхме тийнейджъри през 90-те помним тази любовна история. Джъстин и Бритни се запознават в детското шоу „Мики Маус” още през 1993 г., но официалната им връзка започва чак през 1998 г. Така и никой не знае дали Тимбърлейк е бил първият мъж в живота на Бритни. Знаем обаче едно нещо със сигурност: след раздялата й с Джъстин животът и придоби доста мрачни краски. Според слуховете певецът помогнал на Брит да излезе от депресията след развода й, освен това двамата са приятели и до днес.

Джъстин и Джена Деван



Връзката на Джъстин с актрисата и танцьорка Джена Деван се превърна в лекарство срещу раздялата му с Бритни през 2002 г. Двамата обаче бяха заедно само за няколко месеца. През 2006 г. Джена срещна друг красавец – Чанинг Тейтъм, за когото по-късно се омъжи. Въпреки това тя все още смята Джъстин за „най-невероятния” човек в живота си.

Джъстин и Алиса Милано



Следващата „жертва”, която Джъстин оплете в мрежите си, отново през 2002 г. бе актрисата Алиса Милано. Алиса първа сподели с пресата, че е влюбена до уши в певеца. След това пък Джъстин обяви, че връзката с Милано за него е детска мечта, тъй като той бил влюбен в нея още щом я видял в сериала Who's the Boss?. Влюбените излизаха заедно в продължение на половин година, но се разделиха при неприятни за Алиса обстоятелства. Папараци изловиха Джъстин на среща с неизвестна девойка.

Джъстин и Камерън Диаз



Любовта между Джъстин и Камерън продължи цели три години. Двамата се запознаха през 2003 г. на церемонията Kids' Choice Awards. Дълго време бяха смятани за една от най-хубавите двойки в Холивуд. Връзката им приключи, но прерасна в красиво приятелство. Двамата дори играят любовници във филма „Палавата класна”.

Джъстин и Джесика Бийл



Връзката им започна през 2007 г. и от тогава на няколко пъти се събират и разделят. През март тази година двамата обявиха, че официално вече не са заедно. Въпреки това напоследък слуховете, че отново са заедно, подкрепени със снимков материал, стават все по настойчиви. Жълтата преса отива още по-далеч, нейни представители твърдят, че Джъстин и Джесика мислят вече за сватба.