Ако с половинката ви искате да възродите страстите в леглото и търсите по-горещи пози, за да изпратите веднъж завинаги в забвение мисионерската, предлагаме ви да изпробвате някоя от следните секс пози. Те ще покачат градусите в спалнята и със сигурност ще ви помогнат да стигнете до заветното "О".

Позиция Х

Жената ляга по гръб, а мъжът застава пред нея в седнала позиция.

Дамата измества таза си настрани и поставя единия си крак върху рамото на партньора. измествайки таза си настрани. Мъжът застава пред нея в седнала позиция. Единият крак на жената е върху рамото на партньора, а другото около ханша му.

Мъжът пък опъва крака напред, поставяйки ги върху тялото на любимата. В резултат краката на единия са между тези на другия.

Тази поза гарантира чувствен и бавен секс, характеризиращ се с дълбоко проникване.

Във висините

Легнете по гръб и вдигнете таза високо нагоре, така че единствено врата и раменете ви да се докосват до леглото.

Партноьрът ви трябва да застане над вас, но е важно да внимава с интензитета на проникване, за да не причини прекалено напрежение върху горната част от тялото ви.

Тази поза е идеален избор, ако половинката ви има по-малък член. Бъдете сигурни, че с нея пенетрацията ще бъде дълбока и запомняща се.

Паяк

Заставате един срещу друг с разтворени и свити в коленете крака. Жената ляга назад и леко се подпира на лакти, като поставя краката си от двете страни на мъжа.

Тази поза предоставя възможност за наблюдение на голото тяло на половинката, а освен това мъжът има опция детайлно да наблюдава как членът му прониква в любимата му, което несъмнено би му подействало изключително възбуждащо.

Снежен ангел

Жената ляга по гръб, а мъжът върху нея, обръщайки главата си към краката й. Конфогурацията напомня 69, но тази поза не е предвидена за размяна на орални ласки за чувствено проникване.

За да се случи това, дамата трябва да повдигне таза си леко нагоре.

Индийска стойка

Жената протяга ръце напред, като използва пода за опора. Мъжът стои зад нея и я е хванал за ханша, а тя е обвила крака около кръста му.

Едва ли ще успеете дълго време да се задържите така, но бъдете сигурни, че дори и за няколко минути това секс изживяване ще бъде запомнящо се и разтърсващо.