Френската любов е сред любимите прелюдии, отвеждаща интимната двойка към същинската част от любовна игра. И докато мъжете почти не започват секс без предварителна заигравка с достойнството им, известна като фелацио, то със сигурност има доста дами, които не са и чували за кунилингус – стимулиране на интимната женска зона с език (от cunnus – вулва, и lingus – език).

Всъщност обичат ли мъжете да правят кунилингус? И ако да или, съответно, не – защо?


Оказва се, че не на всички им е толкова приятно да даряват с този вид ласка своите партньорки. Все пак, за успокоение на дамите, мъжете, които си падат по този тип сексуално забавление, са повече от половината – цели 61,3%. 32,1% от запитаните господа казали, че биха се навили на орални ласки от своя страна единствено, ако зоната около женските гениталии е мека и гладка като коприна с ухание на парфюм. 6,5% от анкетираните мъже обаче си признали, че кунилингусът им е противен.

Нека сега да се опитаме да разберем кога и защо един мъж обича да прави кунилингус и кога - не.



Започваме. Мъжете, които си падат по кунилингуса, са луди по него, защото:

1. Обичат да доставят този тип радост на жената, защото това подлудява половинките им. Дори повече - голяма част от анкетираните мъже, които обичат да правят кунилингуст, признават, че гледката на гърчещата се от удоволствие под езика им жена им действа особено възбуждащо.

2. Харесва му миризмата на жената. Колкото и странно да звучи, има мъже, които получават от кунилингуса много по-голямо удоволствие, отколкото дори самата жена. Този тип мъже се срещат по-рядко, но са факт.

3. Искат да спечелят сърцето на жената и, разбира се, един от начините е да й подарят това неземно удоволствие, по което са чували, че жените са луди.

4. Старае се да я задоволи на макс, за да му върне подобаващо услугата и тя на него. Този тип мъж е напълно наясно, че за да получи, трябва и да даде.

5. Защото кунилингусът носи космическа сексуална наслада на жената. А той, като един отявлен алтруист, иска да й достави оптималното удоволствие, на което е способен.

Колкото и да не ни е приятно, факт е, че има мъже които категорично отказват да доставят този вид удоволствие на своите половинки. Причините за това могат да бъдат следните:

1. От пуритански или религиозни съображения. Според тях такова действие противоречи на нормалните сексуални отношения между мъжа и жената и би могло да предизвика гнева на бога или боговете. Да, ама ако същият не би отказал орална стимулация, когато стане въпрос за собствения му член, това вече няма нищо общо със стоицизма на строга нравственост, а е чиста проба престореност.

2. Според други мъже подобно деяние от тяхна страна ще накърни мъжкото им достойнство. Те смятат, че жената е създадена да доставя удоволствие на мъжа, а не да го получава.

3. Някои мъже пък признават, че избягват кунилингуса поради непоносимост към интимната миризма. Аргумент, който не само служи като нескопосано оправдание, но и който доста може да обиди нежната му половинка.

4. Избягва да го прави, просто защото не може. Не е тайна, че кунилингусът изисква майсторско боравене и не всеки мъж знае как да го прилага. Именно страхът да не се изложи пред партньорката си и с това да не накърни на мъжкото си его, е основният мотив да избягва да прибягва към този прийом.

Четете още: Защо по-често да практикувате орална любов?