Автор
Woman.bg

Кога ще правите най-хубавия секс в живота си?

След определена възраст рождените дни и ходът на времето започват да ни радват все по-малко и като че ли предпочитаме времето да спре, отколкото да прибавяме още една година към възрастта си. Днес обаче ще ви дадем основателна причина да очаквате с нетърпение една определена година от живота си.

Наскоро бе проведено поредното проучване, чиято цел е да отговори на така важния въпрос: "На каква възраст сексът е най-хубав?". Много от нас са категорични, че колкото сме по-млади, то толкова по-редовен и по-страстен е половият ни живот. Всъщност сега ще оборим това твърдение.



За да получат точни резултати, експертите правят онлайн анкета, в която хора на възраст между 50 и 60 г. отговарят на въпроса кога са правили най-хубавия секс в живота си. Кой може да направи по-добро сравнение от личности, изживели бурната си младост и опитали достатъчно от сладостта на сексуалния живот? Според тях възрастта, в която са се насладили на най-добър и пълноценен полов живот, е малко след 40-та година и по-точно на 46 г. Друг изненадващ факт според проучването е че най-щастливите двойки правят секс само веднъж седмично. Затова не се тревожете и не мислете, че само вие не го правите всеки ден. А пък необвързаните в САЩ средно се отдават на интимни ласки между два и три пъти в месеца.



50% от двойките, участвали в изследването, са категорични, че най-хубавия секс са правили с настоящия си партньор. Ако все още 46-ият ви рожден ден е далеч, въоръжете се с търпение - най-хубавото тепърва предстои! А колкото повече години минават, толкова повече ще се наслаждавате на половия си живот.

Четете още: Защо в публичен дом мъжете предпочитат секс с кукла вместо с жена?