Автор
Woman.bg

Кога и как жените изпитват по-разтърсващ оргазъм?

Точно така. Има няколко фактора, които влияят благотворно и стимулиращо върху сексуалния живот на жената. Те не само засилват желанието й за интимни ласки, но и правят удоволствието от върховния момент значително по-голямо.

Няколко дни преди овулацията


Най-силен и разтърсващ оргазъм при жените настъпва няколко дни преди овулацията. Това съвпада и с периода, в който дамите изпитват най-голяма нужда от секс – обикновено това е 10-14-ия ден след края на месечния цикъл. В дните, непосредствено преди идването на цикъла, страстта към секса отново се увеличава, но не толкова колкото една седмица след неговото приключване.

При изпитването на неудържима страст към партньора

Ако жената е лудо влюбена, то обектът на страстта й би могъл да я доведе до екстаз дори и само с едно нежно докосване. По време на секс, придружен със силно чувство на любов, възбудата е много по-силна. Това се дължи на отделянето на няколко хормона. Единият от тях е допамин - той създава усещането за неизмеримо щастие и еуфория. В резултат удоволствието от оргазма, което жената може да изпита в такъв един момент, може да бъде подлудяващо. Другият хормон е окситоцин – той също е свързан с емоционалното обвързване. При влюбените този хормон създава усещане за привързаност, интимност и нежност, а по време на любовната игра, може да доведе жената до неописуем екстаз.

Някои секс пози


Няколко са секс позите, които способстват за увеличаване силата на оргазмите при жената. Едната е мисионерската, но с участието на възглавничка, поставена под таза на жената. Другата е кучешката, в която телата на двамата партньори са допрени едно до друго, а ръцете му страстно си играят със зърната на гърдите й.

Четете още: Вълнуващи секс пози за взривяващ оргазъм

Горещият душ


Горещият душ преди секс увеличава кръвопотока, което от своя страна засилва чувствителността на гениталиите по време на сексуалния акт. Горещият душ може да замените с топла кърпа, която да поставите за няколко секунди върху интимната област, след което да се оставите в още по-горещите ръце на партньора си.