Далеч сме от всяка пошла генерализация, че всички мъже са еднакви - обикновено именно те твърдят, че всички жени сме еднакви, което е абсолютна глупост, разбира се. Нищо обаче не ни пречи да резюмираме от скромния свой и на приятелки опит кои могат да са най-големите гафове, които може една жена да допусне в леглото. Запомнете ги добре и се чувствайте свободни да допълвате в коментарите от собствен опит. А, да - вижте задължително и първа част.

"Целуни ме!... Не така!... Не там!"

Много мъже понякога харесват властните жени в леглото. Ключовата дума в изречението, което току що прочетохте, е "понякога". Имаше една прекрасна сцена във филма "Her" - на първата среща между героите на Хоакин Финикс и Оливия Уайлд тя му обясняваше как да я целува, колко език да използва и т.н. Ако решите да диктувате всички дребни детайли по време на креватните преживявания, може много скоропостижно да бъдете буквално изгонени от спалнята, имайте го предвид.

Сляпа баба

Доказано е, че много мъже обожават да им вържем очите с шал например. И когато са с вързани очи, те стават несигурни и леко подозрителни какво сме им подготвили. Да, това може да е прекрасно, но не и ако изненадата включва по-авангардни секс-играчки или например горещ восък - може да му хареса, но може и не. А надали искате да му причините неочаквана и неприятна болка

Театър

Няма да ви лъжем: мъжете харесват жени, които се появяват в костюмчета на медицински сестри, учителки, стюардеси и т.н. Но не и когато ние решим да ги изненадаме с влизане в образ, който може за тях да не е никак секси. Той ви очаква в спалнята готов за подвизи, а вие се появявате като секси учителка с очила и показалка, като гледате премрежено и с преправен глас му заявявате "Не си си написал домашното по алгебра, Иване! Остани след часовете, за да си поговорим на четири очи!". Това, което не знаете, е, че именно учителката му по математика от гимназията го е травмирала завинаги и до ден днешен той има кошмари със злобната стара мома заради ужаса и стреса, които му е причинила.

"Хайде да правим секс?"

Мъжете се "включват" значително по-бързо и лесно от нас, но все пак трябва да направим някаква увертюра, преди да им загатнем елегантно (или не чак толкова), че ни се прави секс. Мъжът веднага ще откликне, но не е най-добрата идея да го "застрелваме" с такъв въпрос-покана.

Waky-waky!

Надали има мъж на света, който да не обича да бъде буден с орални ласки. Но представете си следната ситуация: след тежък работен ден любимият ви е прекарал вечерта в алкохолопиене с приятели, прибрал се е сравнително благополучно към три и половина, а вие решавате да го изненадате с недвусмислена покана за креватни удоволствия към 6, преди да тръгнете на работа. Не казваме, че 100% ще ви откаже, но има вероятност и да иска да ви убие.

Шпаги

Надали е огромна изненада за вас, но мъжете не обичат (те го наричат така!) кръстосването на шпаги в леглото. С други думи: тройка с вас и друга жена - ДА, но тройка с вас и друг мъж - категорично НЕ. И не, няма никакво значение дали мъжът е най-добрият му приятел, или ваш колега от работата.

Четете още: Какво мразят мъжете в леглото