Още от малки всички проявяваме интерес към гениталиите си в даден момент и дори, когато пораснем, този факт не се променя. Понякога се замисляме дали „цветето“ ни е красиво, дали е по-различно от тези на другите жени и най-вече какво ли си мислят мъжете, които са имали честта да се докоснат до него. Сигурни сме, че ще ви е интересно какви мисли минават през главата на един господин, когато сте интимни.

„Страхотна е! Искам я!“

Като цяло мъжете харесват вагините и никой от тях не се вглежда в детайлите толкова много. Те обичат докосването до нея и начинът, по който се чувстват, докато правите секс.



„Трябва да й намеря клитора сега“

Ако един мъж мисли за нещо, докато наблюдава „цветето“ ви, то е, защото знае, че трябва да намери клитора и да му обърне специално внимание.

„Тази има различен вкус“

Когато той ви прави френска любов, със сигурност в главата ви се заражда въпроса: „Дали му харесва? Каква ли е на вкус?“ А знаете ли, че на всяка една той е различен? Съветваме ви да не се притеснявате за това в този момент, а да се наслаждавате. При добра поддръжка всичко трябва да е наред.

„О, харесва й!“

Да си дойдем на думата. Едно от най-възбуждащите неща за мъжа е, когато докосне вагината на партньорката си и усети влажността. Самият факт, че тя е възбудена, може направо да го подлуди.

Четете още: Лошото време - враг номер 1 на секса!