Автор
Woman.bg

Какви сте в леглото според месеца си на раждане

Родените през април са много страстни, а „майските“ предпочитат в леглото да се радват на топлина и уют. Астроложката Сузи Кер Райт споделя какво може да издаде месецът на раждане за темперамента ни в интимната сфера.

Януари

Родените през януари са донякъде консервативни, ако става дума за мимолетна забежка. Но щом се влюбят в някого наистина, всички задръжки падат. Ако щете вярвайте, но януарските хора са едни от най-разкрепостените в леглото, макар и да не им личи от пръв поглед.

Февруари

Тези хора са си живо приключение. Да, включително и в леглото. Макар родените през февруари да обичат да се забавляват, те предпочитат да го правят с хора, с които са емоционално обвързани.

Март

Мартенските хора обичат да прекарват времето си в леглото (не само за секс), но сексът за тях е много значимо и обвързващо преживяване, затова те се отдават изцяло на партньорите си. Просто не могат иначе.

Април

Родените през април са много независими, трудно е да ги „вържете“ към себе си. В секса са страстни и необуздани, защото са управлявани от Марс. Но хората бързо им омръзват, затова са напълно способни след акта да пратят безцеремонно партньора да си ходи вкъщи.

Май

Май е месецът, в който вече е топло, но се случват и студени дни. Родените през този месец обичат топлината и комфорта. Искат да се отдадат на страстта на копринени чаршафи, сред меки възглавници и на свещи. Иначе за какво им е всичко това?

Юни

Юнските хора са решени да пробват всички пози на света, защото просто са длъжни да знаят всичко за всичко. Не са толкова зажаднели за секс, колкото февруарските рожби, но пак си угаждат. Ако си търсите човек, с когото да си водите мръсни разговорчета по телефона – набележете си юнски агент.

Юли

За хубав секс с човек, роден през юли, е важно да сте внимателни и надеждни. За юнските рожби сексът е много значим в емоционално отношение и те искат да го правят с партньор, който ги кара да се чувстват защитени и сигурни. Те са много уязвими и лесно можете да ги засегнете или обидите.

Август

Месецът на крайностите – всичко или нищо. Или ще ви донесе неземно блаженство, или ще е студен като лед. От какво зависи кой от двата полюса ще ударите? От вас. Август не признава половинчати мерки, той иска да получи от партньора си всичко – плюс добавка. Никога не казвайте на августовско чедо какво да прави в леглото – егото му е по-ранимо от розово листенце.

Септември

Дълбоко в душата си септемврийските чада са много страстни, но са свикнали да контролират емоциите си и затова интимните забави с тях не винаги протичат гладко. На тези хора им е трудно да се отпуснат и да се отдадат на удоволствието, но когато това стане, и двете страни в акта ще са повече от доволни. Щом усети, че може да има доверие на партньора си, „септемврийчето“ ще е готово на всичко.

Октомври

Октомврийските хора трябва да познават много добре човека, за да си легнат с него. В леглото пък ще искат всичко да става бавно и деликатно. За октомврийските рожби сексът е удоволствие, което трябва да продължи дълго, те искат не моментен взрив, а дълго и бавно горене.

Ноември

За родените през този месец сексуалните забави са таблица с празни квадратчета, в които трябва да отбележат „чавка“. Всъщност това важи не само за секса, защото ноемврийските рожби подхождат много обстоятелствено към всичко. „Виждам цел – не виждам прегради“ – това е тяхното мото.

Декември

Тези хора обожават ролевите игри и сложните постановки в секса. Може да не е твърде лесно да започнете постоянна връзка с тях и да ги опознаете добре, но със сигурност ще се забавлявате чудесно в леглото.