Както съществуват различни твърдения, че има връзка между зодиакалния ни знак и любовния ни живот, така най-вероятно има взаимодействие между кръвната група на човек и любовите в живота му. Нека видим какви сме в любовта спрямо нашата кръвна група.

Хората с кръвна група А са искрени, търпеливи и резервирани. Те са добри партньори и винаги може да се разчита на тях. Може би не са много забавни в леглото, но са много добри в отношенията с други хора. Проявяват отлични умения, когато някой се нуждае от емоционална подкрепа, те са много добри родители и се справят добре в стресови ситуации.



Хората с кръвна група В са страстни, творчески настроени и силни. Към тази кръвна група принадлежат лошите момчета, които момичетата често предпочитат. Те са егоистични и безотговорни, но понякога точно тези качества са най-привлекателни.

Представителите на група АВ са спокойни и рационални, със силно изразени социални умения. Лесно се приспособяват към всяка ситуация. Те са отлични интимни партньори, макар че не отвръщат със същото количество любов, което получават. Те са идеални за забавление, макар че понякога са много критични.

Тези с кръвна група 0 са социални и оптимистично настроени. Те лесно приемат предложения и не отстояват докрай своята позиция. Това са горещи личности и големи романтици. В любовта те са ревниви, своенравни и арогантни, затова не е изненада, ако проверяват телефона на партньора си.