Автор
Woman.bg

Какъв е той в леглото според стила му на шофиране

Можете да определите дали един мъж е добър в леглото, много преди да стигнете до секс. Един от начините да се направи това е да обърнете внимание на стила му на шофиране.

Разбира се, не всички мъже карат кола, но мнозина имат книжка. В шофирането темпераментът се проявява доста ярко. Не бива да разчитате изцяло на този „тест-драйв“, но има смисъл да се вгледате в поведението на кавалера си зад волана. Може да откриете нещо неочаквано за него – и да прецените според ситуацията дали да приемете получената информация с чувство за хумор или на сериозно.

Газ до дупка!

Щом се настаните на седалката, колата ще потегли рязко като зажаднял за препускане из просторите кон. Този мъж ще направи всичко, за да ви впечатли. Моторът ще реве оглушително, спирачките ще пищят, а пешеходците ще се разбягват като пилци. Ако си падате по бурния напор и стремителността, няма да сбъркате, ако се влюбите в този „автомобилен състезател“. Дали при това той ще е загрижен за вашето удоволствие в леглото? Едва ли. Дали ще има достатъчно сили, за да бъде в спалнята не по-малко впечатляващ, отколкото на магистралата? Също е под съмнение. Хората, които обичат да се перчат, често си похабяват енергията само за външните ефекти.

Любимата ми количка

Сядате в колата и веднага виждате, че мъжът се грижи за нея трепетно и внимателно. Всяко детайлче сияе, всяко болтче е проверено и затегнато. Шофьорът може с часове да говори за МПС-то си и за техническото му устройство. Ако сте от онези, които „обичат с ушите си“, това сигурно ще ви впечатли. Но на какво можете да разчитате? Този мъж ще се постарае да изучи как работи вашата сексуалност и какви „копченца“ трябва да натисне по вас. Има само един проблем – страстта му към колата сигурно ще е по-силна от страстта му към вас.

Бързай бавно


Вие се вълнувате, заинтригувани сте от поканата да ви повози и очаквате, че сега ще отпрашите напред към романтиката и новите усещания. Но още на старта чакате дълго кавалерът да провери водата и маслото, да зададе маршрута в навигатора, да се настрои за шофиране… Когато най-сетне потеглите, той ще намалява преди всеки светофар, ще се вглежда замислено във всеки пътен знак и ще кара много по-бавно, отколкото налагат ограниченията на скоростта. Най-вероятно този мъж ще ви стане скучен, доста преди да стигнете до леглото. А може пък точно такъв човек да си търсите – педантичен, умеещ да взима важни решения и способен да ви изчака да „запалите“ и вие.

Надежден

Той шофира уверено и спокойно, с точни движения, без излишни жестове. Знае отлично всички правила и кога точно може да ги наруши. В колата му ще се почувствате защитени, уверени и спокойни. Може би търсите точно това. Тогава се отпуснете по течението – всичко ще е под контрола на кавалера ви. Дали ще има изненади? О, да – в точния момент и на точното място. А бурни страсти? Едва ли.

Пази се!

Резки движения, гръмки възклицания, неочаквани решения на пътя – уж е смятал да кара направо, а в последния момент е решил да завие. С такъв мъж няма да скучаете. Сексът с него ще е изпълнен с изненади и експерименти. Но очаквайте един прекрасен ден вашият партньор да се отегчи от стабилната връзка и да запали с двеста към нови приключения. Ако държите да бъдете с него, ще знаете как да го задържите. Бъдете винаги нова, неочаквана, ту подобна на райски остров в бурното му море, ту на ураган след затишие.