Британски учени провели анкета, за да изяснят кои фактори влияят на сексуалния живот на двойката.

Много хора се оплакват от влошаване на сексуалния им живот, без да разбират къде е причината за това. Оказва се, че тя може да бъде свързана с лошото хранене и стресовете, с които се сблъскваме всеки ден.

Една трета от участниците съобщили, че са се чувствали прекалено уморени за секс, след като са употребявали нездравословна храна.Всеки човек се усеща по-секси, ако е здрав.

Учените съветват правилно да се храним, за да подобрим и сексуалния си живот. Белият хляб, захарта и картофите увеличават нивото на захарта в кръвта, което също влияе зле на сексуалния живот.

Четете още: Майли: От дълго време исках да оставя Лиъм!

Трябва да се хапват по-малко пасти, торти и пудинги, както и да се ограничи употребата на сол - всички тези продукти повишават кръвното налягане.

Не трябва късно вечер да се пие кафе или чай. А спиртни напитки е по-добре да се употребяват само в ограничени количества - така те създават необходимото настроение, но без да предизвикват сънливост.

Ако човекът до вас обича пикантните манджи, то той има вкус към интересното в живота и може винаги да ви изненада приятно.

Любителите на здравословното хранене не се отличават с някакви особени постижения в леглото,а тези, които наблягат на качеството на храната, а не на количеството обикновено са чувствени и романтични.

Четете още: Богатите жени търсят богати мъже